bar22 nickli arkadaşdan enjektör aldım sıkıntı yaşamadım ayrıca daha sonra soketler konusundada yardım ettiler...
bilmiyorum bu konu ile durumlar nedir ama bir açıklaması vardır elbet...
Printable View
bar22 nickli arkadaşdan enjektör aldım sıkıntı yaşamadım ayrıca daha sonra soketler konusundada yardım ettiler...
bilmiyorum bu konu ile durumlar nedir ama bir açıklaması vardır elbet...
Yönetim zaten cezamı verdi.Büyütülecek bir şey yok.
hesaba geçti mi para mert
yok geçmedi netten bakıyorum geçse msj gelir
bende hesap no verdim mustafa hangisine istiyorsa yatirsın şimdi
Ohoooo.. Her olayda başkasının malını satıyorum, o başkası sözünü tutmuyor vs..
İnsan biraz ders alır. Başkasının malını satmaya kalktın, sorun yaşadın. Ne diye aynı hataya bir daha girersin? Hiç mi akıllanmıyorsun?
Ha al başkasının malını eline, o zaman sat.
hikaye bunlar..
yaa zaten kımın malını satıyosan sat bu sıtede sen satıyosan SEN mesulsun
bizlerde birçok arkadaşımızın malını satıyoruz. biz adamın kendi hesap numarasını veriyoruz kargosunuda mal sahibi yapıo oluyor bitiyor.ölüm ve kaza vs gibi durumlar hariç en fazla 1 gün seker o malın kargoya verilmesi.iş ahlakı die bişe vardır.madem parayla pulla işin yok paraya ihtiyacında yok (ki her insanın vardır illaki olmaz diye bişe yok) ozaman satmayacaksın aracı olmayacaksın. neyse bakalım arkadaş söz vermiş akşam iş çıkışı yatıracakmış.bekliyoruz akşamı
ozaman etraftaki satıcılar hep aynı karekterde. karekter değişikliği şart olmuş.bana arkadaşını söyle san akim olduğunu söyleyim diye boşuna dememişler
bu sitede satış yapıyorsan sorumlu sensindir.a veya b kişisi değil.mali eline al öyle ilan ac.ama ben senin yerinde olsam bir daha bu sitede satış yapmam,insanların güveni kalmadı sana.
ne olursa olsun buraya konu acılması yanlış bence....
magdur olan ıcınde alıcı ıcınde
sohbete acılması dırek o kişiyi rezıl etme amaçlı oluyor şikayet veya alışveriş takas bolumu daha saglıklı olurdu dıye dusunuyorum...
ben bar22 haklıdır demıyorum asla !!!
yanlıs anlasılmasın ama ne olursa olsun ''sohbet'' herkesın gırdıgı bolum.... bılen bılmeyen herkes yorum yapabılır...
http://www.facebook.com/l.php?u=http...QOaxzU&h=4196e böyle TV ye mi çıkalım anlamadım ki :D