|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
arkadaşlar öncelikle böyle bir konu vardı sanırım ama aradım göremedim neyse,benim 4 ay önce aldıgım ACER ASPIRE 5740 G laptobumdan cok memnundum lakin bir arkadaşımın ihtiyacı oldugu için onu kıramadım ve kendısıne sattım şimdi bu laptopun üzerine hangi markalar çıktı benim makinanın özellikleri özelliklede oyun oynamak için gayet basarılıydı oyun için başka marka bir ekran kartı daha iyi diyorlardı ama ismini tam hatırlayamadım;
özellikleri: INTEL CORE İ5 TURBO İŞLEMCİ ATI MOBİLİYT RADEON HD 5650 EKRAN KARTI 15,6 HD LED EKRAN 4 GB MEMORY 500 GB HDD, genel olarak özellikleri böyle hepsını yazmadım uzun oldugu ıcın fiyat aralıgım 1 500 tl arası bu makınadan sonra hangı cihazlar benim işimi bu makınadan fazla ve aynı degerde gorur yardımlarını beklıyorum arkadaslar .. __________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Geçen hafta çok araştırıp bu linktekini aldım bu fiyata bu özellikler başka bir laptopda yok tavsiye ederim Murat.
Asus N53SN-SZ024V | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor Not: Vatanda yeni açılan şubelerde açılış haftasına özel kampanyalar oluyor %20 indirim yapıyorlar.Onlarıda takip et derim. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: rx8 bmw e90 316. F800Gs
|
alienware alieware al fıttırıcaksın suana kadar yaptıgım e iyi tercih hpden sonra allahın lütfu gibi geldi
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
eyw usta onuda degerlendırmeye alıp ıncelıcem gıdınce
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ......
|
bende enesin ornek verdiği bilgisayarın aynısı bluraylısını aldım pc özellık olarak cok guzel am tus takımı bıraz bosluga basıyorsun gıbı gelıyor ve ekranlarında sorun cıkıyor cogunlukla bnmkını 14. gününde sorun cıktı die iade ettim baska aldım ..normalde 3000 lira olan dell xps 520S suan ındırımde vatanda 2300 lerde felan ondan almanı tavsıye ederım ben aldım kasa olarak ses ve ekran kalıtesı olarak asustan ıyı ..bunu asus kullanmıs bırı olarak soyluyorum...asustan tek farkı asusun ekran kartı 550m dell 540m aynı sayılır yanı...bir düşün derim..zaten asus ve dellden baska bu fıyatlarda bu ozellıklerde baska pc yok..
http://www.vatanbilgisayar.com/dell-...spx?I_ID=53704 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
oyun oynuyorsan asus N53 favorim
hangi modelini alırsan al pişman etmez oyle diyim
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: VW
|
notebook tavsiyesi değil ama yeni konu açmak istemedim.. toshiba satellite p200d-11l kullanıyorum son zamanlarda kendiliğinden kapanmaya başladı,özellikle 2-3.bir explorer sayfası açtığımda kasılıyo ve belli bir süre donduktan sonra kapanıyor. Nedeni nedir,ne yapmalı,ne kadar sıkışmıştır bilen var ise..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
dell ii gider
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: -
|
msi laptop var oyun oynarken kapanıyordu aşırı ısınınca süpürgeyle alttan tozları aldım ferahlıyordu alet 2-3 ayda bir yapmak gerekiyor bazen
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: ......
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: VW
|
2x teşekkür.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
Laptop Tavsiyesi
geçenlerde bende bu konuda arkadaşlarla baya bi bilgi alışverişi yaptım sağolsunlar, isterseniz inceleyin bi tavsiye ile bu laptop'ı aldım baya kişiyede sordum tabi VPCF13S8E/B (VPCF13S8E/B, VPCF13S8E/B.CEU) : Teknik Özellikler : VAIO & Bilgi Teknolojileri : Sony Bütçe ne kadar bilmiyorum ama kesinlikle pişman etmicek bi makina ilk günler canımı sıktı fan sesi sebebiyle ama oda 2 gün sürdü rodajmı yaptı artık ne yaptıysa oyunları full grafik oynuyorum kasma sıkıntısı ve ısınma kesinlikle yok ekran kalitesi çok çok iyi tavsiye ederim..
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Buick Regal Cdti
|
2 kere attım yanlışlıkla mesajı
Son Düzenleyen TheAce; 27-04-2011 14:35. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
Toshiba almada ne alırsan al yeni nesilleri hep sıkıntılı müşteri memnuniyeti servis hizmeti sıfır hatta sıfırın altında. tnb türkiye nin sattığı hiçbirşeyi evime sokmam
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#17 | |||||||
![]()
|
arkadaşlar hepinize önerileriniz için teker teker teşekkür ederim,bütçem 1 500 1 800 arası tercihimide vatan computerden yana kullanacağım bugun baktım güne özel indirim varmış eskı kullandıgım laptop acer di bugun de baktıgımda acerin i7 işlemcili bir makinası vardı gayet uygun geldi bana; VATAN COMPUTER - ACER - AS5745G CORE İ7-740QM 1.73GHZ-4GB-500GB-DVDRW-15.6''-2048MB GT420M-CAM-BT-W7PRE - Notebook __________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|||||||
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Buick Regal Cdti
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
indirim maalsefe bugune ozelmıs kacırdım ama bu aralar aceri alıcam sanırım şu ana kadar sorunsuz kullandım umarım tekrardan öyle olur
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |