|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: e60 / e53
|
BMW 3 Serisi 3.23Ci 2000 Model 44.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
şu arabanın manuel olması baya bi hoşuma kaçtı bi de şu var ki 320üzeri coupe bile düşünsek 40.000tl.. madem öyle hem üstü açılsın hem de manuel olsun dedim.. İlla bu araba olucak diye bişey yok ama kime söylesem ara motor 323 uzak dur diyo.. yani 318 de ara motor o zaman 316yla 320 arasında.. 320 de ara motor __________________________________ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: [ ABARTH ]
|
tamamen şehir efsanesi
__________________________________ hızlı olmak korkmamakdır.... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ara motor düşüncesi herhalde
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Z-51 CORVETTE C6+BMW X5+AUDİ A6
|
330 za yanlıs yaptı alper.. camıada serefsız dıye tanındı..sonrası malum kımse sevmedı
şakası bı yana bmw de ara motorlar nedense tutulmadı..cunku alternatıf olarak guncel motorların hep ıyılestırılmesı yapıldı..makyajlı bısey cıkıyo hoop bı bakmıssın 150 hp lık araba olmus 177 hp.. ınsanlarda bunu bılıyo sanırım ara motoru tercıh etmıyolar..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: STARSCREAM (Megatron'un Sağ Kolu)
|
şu lafı duymaktan bıktım ara motor diye bişey cıkmış uydurmuşlar yıllar önce birinin 323i veya 328i bozulmuştur sonra şehir efsanesi 1983 model 323i ara motor arabam var hala tık sorun yok maşallah. ama yaygın olmadıgında dolayı sıfır pistonunu biz bulamamıştık
e46 3,23i için...
__________________________________ Renault Sports & ///MPower
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
bu renk ne olarak geçiyor hastasıyım
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: -
|
bazı motorlar tutulmuyo doğrudur.
sebep vergi dilimi. yoksa bmw 3.23, mercedes c240 falan güzel motorlar bildiğim kadarıyla. ha vergiye parası yetende zaten bu ara motorlarla uğraşacağıma almışken en üstte 3.28 alıyım, 3.30 alıyım diyo. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
Bende vardı 323 cabrio sevilmiyecek biryanı yoktu gidişi duruşu herşeyiyle 10 numaraydı 184 hp olması lazım ara serı felan hikaye alcak olsam o fiyatlara tekar 323 cabrio alırdım...
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: CADM MZ3 GT
|
aynen ,öyle vergiyle alakalı bir durum. Burada baz 3 serisi 23 le başlıyor zaten (gerçi yeni kasalarda 25 oldu sanırım, ama gayet bol satılmış durumda geliştirilmedi falan gibi bir durum yok). 2-2.5 arası aynı vergi ise niye 2.5 almayayım (sıfır olarak söylüyorum). Aynı şekilde 3 ve 3.5.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
3.20 ve 3.25 in arasnda kalan bir motor oldugu için ara motor diye geçiyo kendisi o yüzden pek tutulmuyo
efsane den başka bişey değil
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
323ci var mıydı bilemedim. 320'ler belli bir seneden sonra 2200cc 170 küsür bg olmuşlardı ama 6 silindir 150'lerden pek farklı yürümüyorlardı bana göre.. bu 2200'ler de 320ci olarak geçiyordu diye hatırlıyorum.
Ben konuya 323ti Kompakt düşüncesiyle girdim. Çok fazla yoktur bundan ama çok sürpriz bir arabadır güzel drift makinasıdır. normal e46lara göre daha rijit olduğundan yolu da daha iyi tutar lakin hafif olduğundan ASR kapalıyken yolda tozu gördü mü arkası yanınıza geliverir. |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Z-51 CORVETTE C6+BMW X5+AUDİ A6
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Buick Regal Cdti
|
tutulmama sebebi vergi dilimide olabilir, adam 3.23 alacağıma aynı vergide 3.25 alırım falan mantığı ile yaklaşır her türlü
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
pistonunu bulamama işi sıkıntılıymış düşündürdü şimdi bu beni.. Bide ilanlara bakıyorum full M araba en ucuzu cabrioların ama 323 satılmıyo 90.000de var bi tane 323 km ye göre fiyat makul, satılmıyo.. piyasası kötü demek ki enazından bu efsane yüzünden.. bi de vergi işine gelirsek aynı dilimde olsa bile 325le manuel yok, olanda çok para istiyo.. eder illaki ama benim yok o kadar param
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
pistonu hakket yok e30 un bile yok bugün arkadaşa baktık 800 lira fiyat verdiler sipariş vercek bide
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
eray dertmı len 25 yapıver
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
yaw arkadaş ısrar etti orj olsun diyede en sonunda ikna oldu 84 colben sıfır 25 krank kol 731 kapak topla devam
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
afferim goççum benım
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
bi de arabanın arkası M önü değil
belli ki bişeyler olmuş ama değişen falan olmadıkça düşünülebilir yine de.. Bunlardan sonra renge de ısındım.. Biri bana dur desin 99dan beri e46 ya biniyoruz aralıklarka ![]() ![]()
__________________________________ |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:51 ::::

şakası bı yana bmw de ara motorlar nedense tutulmadı..cunku alternatıf olarak guncel motorların hep ıyılestırılmesı yapıldı..makyajlı bısey cıkıyo hoop bı bakmıssın 150 hp lık araba olmus 177 hp.. ınsanlarda bunu bılıyo sanırım ara motoru tercıh etmıyolar..

e46 3,23i için...
) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar