şaibeli sınavın neyini açıklıyorlar ya anlamak mümkün değil...
Printable View
şaibeli sınavın neyini açıklıyorlar ya anlamak mümkün değil...
ya bana birisi yardımcı olabilir mi :D ben öylesine girdim de burda 6 tane puan var nedir bunlar ne işe yarıyor :D
YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6
215,082 214,801 226,952 200,748 232,727 236,498
en başarılı iller kırşehir, yalova, aydın
matematikde 1805 kişi full çekmiş, abbas güçlü bunun geçen seneki rakamla yakın olduğunu fark olmadığını söyledi
Allah hepsinin belasını versin. O kadar diyorum. Sınavın zor olduğu yetmiyormuş gibi yok şifreydi oydu buydu derken hayatımızın içine sı*tılar !
3.senem bu sınavdaki alenen hakkımızda gasp edildi bu sene ama malesef yapacak birşey yok kime tepki verecen neye tepki verecen?
Bu arada ygs3:340 ygs4:332 yaptım hayırlısı...
Abi ikinci sınav için ön puanlar bunlar.
Ygs1-2 sayısal olanlar için,ygs3-4 sözeller,ygs5-6 tmler için :)
ygs1 240 ygs6 262 puan :D son 1 ay lys'ye kadar ne yaparsam artık :D bi Allahın kulu da iyi geldi puanım desin arkadaş herkes kötü diyo ya.. :)
nelere şahıd olacam şu yalan dünyada...
işim bitti en yüksek ygs puanım 219..
kız arkadaşım sözelci ygs 3-4 puanları 293-282 :)
Sinavda uyumustum bildigim bi kac soruyu yaptim 220 puan yapmisim 4 yillik acikogratime girsem yeter :) simdi diger sinava girmeme gerek varmi ?
abi allahtan üni okuyorum yoksa varya giderdim tornacıya tamirhaneye :(
ygs-1 171,080
ygs-2 169,607
ygs-3 248,071
ygs-4 241,860
ygs-5 226,849
ygs-6 200,911
ama harbi sınav zordu beyler.Gerçi çevremde herkes iyi yapmış ona ayar oldum ayrı bişey. :D
Sabah sabah küfür yicem gibi ama soruyom :D 2 yıllık otomotiv,metalurji gidebilirmiyim? varmı ek kontenjan mek kontenjan hani şans olur anakarta fazla elektrik kaçar ram bi kaç veri siler yanlışlıkla ismim girer o bölümlere? :D
Mersin'in Erdemli İlçesi'nde YGS'den aldığı düşük puana üzülen lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki S.S, kendini iple asarak yaşamına son verdi.
Olay, bu sabah Adnan Menderes Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah namazı için uyanan M.S, YGS'den aldığı 260 puana üzülen kardeşi Lise son sınıf öğrencisi S.S.'yi yatağında göremeyince aramaya çıktı. Abla M.S, tek katlı evlerinden dışarı çıktığında, bahçeleri bitişik olan komşu evin pencere demirine iple asılı olan kardeşi S.S.'nin cesedini buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemeden sonra genç kızın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Kızının ölümüyle şok olan 5 çocuk babası çiftçi 52 yaşındaki H.S ile eşi 48 yaşındaki E.S sinir krizi geçirdi. Baba H.S, dün açıklanan YGS'den kızının yüksek puan beklediğini söyledi. Kızının aldığı 260 puana çok üzüldüğünü belirten baba H.S, "İntihar edecek bir durum değildi. Ama sonuca çok üzülmüştü" dedi.
Bu arada S.S.'nin sınıf arkadaşları da acı haberle yıkıldı. Sabah saatlerinde arkadaşlarının intihar ettiğini öğrenen arkadaşları, "YGS'den aldığı puana çok üzülüyordu. Bu nedenle intihar etmiş olabilir" diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (Doğan Haber Ajansı)