|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: teg & lada jip & fluence &scooter
|
babam elazığdan dönerken yanında ogs yada kgs bulunmadığı için görevlilerden yardım istemiş ve görevli eline bi kağıt verip ogsden geçmesini söylemiş bankaya 70 lira yatırdığı takdirde ceza gelmeyeceği söylenmiş diğer arabada kgs var bununla işlem yapılabiliyormu ?? yada ogs geçiş cezası nekadar ? bilgisi olan varmı acaba
__________________________________ oğlum olursa pipisine dolar dövmesi yaptıracam,parayla oynasın aslan parçam ![]() ![]() the GOTFATHER |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
shell de kgs 5 lira keşke alsaymş
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: -
|
ogs geçis cezasi 22 tl
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
ogs kaçak geçiş cezası normal geçişin 10 katı ile cezalandırılır yani şuan 3,5 4 tl olsa otomobıl 35 40 olur
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: -
|
ben kasım ayında geçmiştim 22 tl ceza çıkmıştı.yılbasından sonra zamlandıysa bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
3,5 4 tl kopru ucreti
ama genel olarak ogs kaçak geçiş 10 katıdırhatlar karıştı ![]()
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
70 tl yatırır dediği
sanırım ogs satın alıp o aracın plakasına çıkarılmasından bahsetmiş kaçak geçip gidip ogs başvurususunda bulunursan ceza odemiyorsunuz ayrıca ceza en uzak mesafe alınır ben ankara otobanına girdiğimde okumamıştı yanılmıyorsam 135tl yazmıştı
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
En uzak mesafenin 10 katıdır cezası.
Araç üzerine kayıtlı ogs veya kgs varsa 10 kereye kadar cezalı geçişler normal ücret olarak ogs ve kgsden düşer. Eğer araç üzerine kayıtlı ogs kgs yoksa cezayı ödememek için 70 tlye ogs alınır içine bakiye yüklenir o kaçak geçişler normal ücretlendirilip o bakiyeden düşülür.Yalnız 15 gün süresi olması lazım. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: teg & lada jip & fluence &scooter
|
bildiğim kgs araç üzerine alınmıyor var şu anda diğer araçta kgs onunla işlem yapılabilirmiyiz? babamın kullandığı araç şehir dışına çıkmıyor o yüzden ogs almak istemiyorum
__________________________________ oğlum olursa pipisine dolar dövmesi yaptıracam,parayla oynasın aslan parçam ![]() ![]() the GOTFATHER |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
en uzak mesafenın yanı otobanın bıtıs noktasındakı yerden 10 katı carpılarakk ceza odersın.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |