bılındıgı gıbı cuma cumartesı ve pzar gunlerı avmlerde bellı bı yogunluk oluyor o yzden bugun resım cekemedım ama en kısa surede resımler ekleyecegım..soledıgım gıbı magazanın yerı bellı gelıp gormek ısteyenler buyrsun..
Life is just a dream on the way of death!
Şehir dışından isteyen arkadaşlara nasıl yardımcı olacaksınız.. Modelleri görme şansımız var mı ? Fiyatlar uygun gibi..
US Performance
Şu hayatta annem babam dahil ,herkese hediye almaktan bi kendime hediye göremiyorum, sadece dogum günümde o kadar,anneme hem anneler gününde ,dünya kadınlar gününde,dogum gününde var mı başka hatırlamıyorum,babama babalar gününde dogum gününde 1 martta
inşallah ilerleyen yıllarda ben de yaşarım bu duyguları
![]()
imzasız..
bende pm istiyorum ama toptan alış için 5. ayda ist. mal almaya gelecem fiyatlar hakkında fikrimiz olsun uygun fiyatlı olursa gelir anlaşırız![]()
NOT:GAVELLO(Baskılı olan modeller)marka cantalarda gordugunuz her model ıcın her renk mevcuttur..hepsını koyamadım mazur gorun bayagı resım wardı cunku..
DİPNOT:Tesetturlu bayanlar ıcın cantaların yanlarında takım olarak kullanabıleceklerı 16 kat saf ıpekten uretılmıs ozel esarplarda wardır..
Dusunenler olursa cuzdanlarla da takım olarak kullanılabılır..cuzdan cesıtlerını de paylastım..
Dusundugunz modelleri belırtırsenız fıyatları soleyebılrım..genel olarak 75-85 arası dıyebılrım..satıs fıyatları bazı resımlerde gozukuyor etıketlerı uzerlerınde kı bunlar sezon urunu oldugu halde magaza outlet center da oldugu ıcın outlet fıyatlarını uygulamak durumunda![]()
resımler ıcın bosa ugrstık o kadar ısteyen arkdslardan ses soluk yok..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)