Anladım tesekkür ederim cevap için.Ayrıca tak calıstır için turbo sim tek basına iş görmüyor sanırım 4.1-4.2 cıksın vs deniyor onlarla alakalı bisey değil doğrumudur ?
Printable View
Anladım tesekkür ederim cevap için.Ayrıca tak calıstır için turbo sim tek basına iş görmüyor sanırım 4.1-4.2 cıksın vs deniyor onlarla alakalı bisey değil doğrumudur ?
Bizdede yaklaşık 2 aydan fazladır var orjinal beyaz garantili.
Yeni birşey değil yani
Yıllar önce iPhone 4'ün şu an ki fiyatından bile fazla para werip,bir sürü yeri arayarak Nokia 8800 Sirocco Edition aldım... Sanırım 4-5sene oldu ilk çıktığında almıştım... Üzerinden Yıllar Yollar geçti,ne telefonlar geçti ama Hala aynı telefonu kullanıyorum. 3 ay önce vodafone kampanyası ile iPhone4 aldım, 1 hafta kullandım hanıma werdim. Bence fiyatını sonuna kadar hak ediyor ama nedendir bilmem, benim için hala açıp kaparken ki ŞRAKKKK sesi weren sirocco'dan iyisi yok :)
Dyno Programını hala yükleleyemedim bu arada, bilen warsa bir yol göstergese sewabına :)
Beyazı sevdim bakalım gelsinde bi elimize alalım nasılmış görelim.
@low makinede bende hiç sorun yaşamadım ama vodafone kullandığım için sıkıntılarım oluyor tabii hatta hakanlarda frame türkiye izleyelimn dedik koray turkcelle ayna gibi özlemi izledi bizde karıncalı karıncalı aha kolu işte bacağı diye tırmalayıp durduk :D
walla herkes bol keseden atmış :D:D
piyasada beyaz iphone orjinal olarak hiç bulunmadı, gördüğünüz tüm beyaz iphone 4'ler kasa değişimi sonucu o hale geldi. Bursa'lı bir uyanık arkadaşımız sahibinden'de 3000tl istiyordu işin asıl garip olayıda satıcının diğer ilanlarına baktığınızda 100tl'ye beyaz kasa değişimi diye ilanı da vardı :D
Uzun lafın kısası beyaz sahibi olup orjinal diyenler üzgünüm ama sizi kandırmışlar :o Sitesinde bile beyazın B'si geçmezken beyaz orjinal iphone kullanmak biraz garip değil mi :)
daha önce beyaz kullananları bende anlamış değilim mail daha dün akşam 19:35 de geldi
beyaz olanı çok başarısız.. oyuncak gibi..
beyaza çevrilebiliyor, lcd ve arka kapak değişerek
http://i53.tinypic.com/14nrxl.jpg
Siyahı folyoyla kaplarsınız olur biter :P
önümüzdeki hafta ıphone sıkıntısı çözülüyor piyasada bollaşacak siyah genpa bilgisine göre beyaz geleceği içindir..