arkadaslar bmw z3 1.9 cabrio nasıl arabadır ?alınırmı artıları eksileri nedir?
dusundugum arac bu bılen varmı ?
BMW Z Serisi Z3 1.9 1996 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
arkadaslar bmw z3 1.9 cabrio nasıl arabadır ?alınırmı artıları eksileri nedir?
dusundugum arac bu bılen varmı ?
BMW Z Serisi Z3 1.9 1996 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
dun bende çok takıldım buna dolaşırken emsallerinden baya uygun fıyatlı kazasıda var yazmış çok iyi baktır aman.. daha sonra bilgi verirsen çok makbule geçer
bi gün o dükkana gelip sana meşe odunuyla dalmayı düşünüyorum ammaaa budaklı meşe odunu.. zeytinyagına yatırılıp bir gün boyunca bekletilmiş olacak![]()
Tango-1 never dies.
96 model diyo yaadaha dün gibi hatırlıyorum şu aracın çıktığını,kendimden geçiyordum bu nasıl tasarım diye
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
20 gün olmuş plaka yeni yada yeni üstüne aldı 1 ay olmadan satıyor al sat yapıyor belkı para kazanmak için ama ne kadara aldı ve ne durumdaydı topladı ve kar edicek. Sonuç iyi bi usta baksın derim .
Arkadasım sakın dusunme sıl kafandan arabayı. dıger z3 arastırıpta konu cıkarsa dıger arkadaslarda unutsun
arabaya bugun gıdıp baktım araba oto centerın orda adamlar bıldıgın esnaf ama sahıbınden
araba les oglu les tente ıvır zıvır kapılar yerınden oynamıyor macundan on taraftan yemıs alttakı palastık parcalar sılıkonla tutturulmus.bırtek dıreksıyonu kaplamıs 2 koltugu yenılemısler dersını baska bısey yok.araba cok kotu anlıyacagın.o araba toparlanmaya kalksan 15 alman lazım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)