evet şimdi bu türkçe 2,2 yi nasıl yükleyecez :D
Printable View
evet şimdi bu türkçe 2,2 yi nasıl yükleyecez :D
bizim müdür 3G 64 gb ipad aldı kanada'dan muhteşem bir alet.Şarzıda muhteşem uzun.
Bende samsung galaxy s 2.2 android froyo kullanıyorum.Çok memnunum
Cimri mustu alsana bi tane iphone yengeye boyle seylerle ugrasmasan hazi konu var orda iste :D
turkcell t10 kullanıyorum 2,1.bilindiği üzere piyasadaki en ucuz android.orta halli bana yetiyor.fiyatı göz önüne alırsak baya iyi sayılır.şarzı biraz sıkıntılı fazla kurcalasak telefonu her gün şarj(z)(neyse :D ) etmek gerekiyor.internet kapalı olduğunda ve kullanıma bağlı 2-2,5 gün gittiğide oluyor.
Android Türkiye Forum
Google Android
bu iki forumda aslında fazlasıyla bilgi var ;) sw falan paylaşımı yapılıyor yükleme konusunda anlatımlar mevcut
samsung galaxy ace s8530 kullanıyorum acayip rahat kullanımı yaklaşık 1 ay oldu şuana kadar hiçbir sorun çıkarmadı
Allah ını seven biri soylesin bu HTC HD2 ye programları nasıl yukleyip çalışır duruma getircez?
ya mesela mmc diye bi program var bu 3G yi manuel kapatma olanagı falan saglıyo o marketplace de yok bilgisayara indiriyorum onu telefona nasıl kurcam bilmiyorum..yada başka oyunlar falan oluyo marketplacede olmıyan onlar için soruyorum
telefona attıktan sonra telefonda o dosyayı bulup tıkladığında kurulmaya başlaması gerekir.
bı dunya dosyası oluyo bitanesine tıklanabiliyo oda internet sayfası gibi bisayfa açıyo oyle duruyo telefon yukleme falan yok
Satılık HTC hahaha :hahaha: