şuan belkide çoğunuz bu linkteki videoyu gördünüz genede paylaşıyorum bu insanlar bulunamaz mı nasıl bişidir bu ?
Von Gurbetciyim diyenler gepostete Videos: InsanLikLa ILgisi OLmayan Ädii, $erefsiz !!!
şuan belkide çoğunuz bu linkteki videoyu gördünüz genede paylaşıyorum bu insanlar bulunamaz mı nasıl bişidir bu ?
Von Gurbetciyim diyenler gepostete Videos: InsanLikLa ILgisi OLmayan Ädii, $erefsiz !!!
onun zurriyetınııı .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....................................m
allahın yarattıgıı varlıgıı nasıl sen oyle tutup atabılırsın yuce rabbımden dılerımkıı o soysuza ıkı katınıı versınn
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Tüylerim diken diken oldu..Allah belanı versin karaktersiz o.ç
Bu ne yaa türkiye dimi burası allahım beynim uyustu yemin ederim
şerefsiz allah belasızını versin.
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
gözümü kırpmadan atardım onu şahit olsaydım eğer.. gülüyorlar orada köpek acı içinde inlerken..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
ananizi avradinizi.allah belanizi versin.türkiyemi burasi.video başinda konusma var yabancilarmi nedir ?
a.mına kodugumun evladı senın ben gelmısını gecmısını soyunu sopunu soverdım ama sonra ban yıcez ...serefsiz kopek
Allah belasını versin. En kısa sürede o çatıdan kendisi düşsün bacakları götüne kaçsın.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Savunmasız hayvana bunu yapan şerefsizlerden herşey beklenir, vijdan azabı duymadan cinayet de işler, çocuklara tecavüz de eder, her türlü kötülük beklenir bu pislikten. Allah inşallah belasını verir bu şerefsizin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)