|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
Herkese iyi geceler.
YGS'den sonra LYS sınavına daha sağlam çalışabilmek için okul yerine dershaneye gitmem gerekiyor ancak ne normal rapor hakkım kaldı ne de devamsızlık hakkım. Bunun için heyet raporu almam gerekiyor ancak bugüne kadar hiç heyet raporu almadım ve almak zor diye biliyorum. Bana bu konuda fikir verebilecek,yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim çünkü gerçekten çok az zaman kaldı sınava ve bir an önce okul'dan kurtulup plânımı yapıp LYS'ye asılmam gerekiyor... __________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
Son Düzenleyen B.KAYA; 29-04-2011 23:30. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Acil. :S
10krktr. __________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: -
|
takipteyim kardeş inş bulursun bende araştırıyorum bugunlerde ama verilmesi zor diye bilgi alıyorum :S
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: bugün var yarın yok
|
iyide max 40 gün deilmi... özürlü + özürsüz devamsızlık toplamı. heyet 5 gunden fazla olunca devreye gırer. hocaaların demıcekmı 40 gunu gecıyorsun eyyy olum ne olcak bu halin ? bizimkiler demiştide...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Bize bu sene verilen izinleri Rapor'dan saydılar oradan 25 gün almıştım YGS için. Bir de 20 gün devamsızlık hakkım vardı toplamı 45 ediyor. Bundan sonra heyet raporu almak gerekiyor normal rapor hakkı dolduğu için.
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
heyet raporu işi zor diye biliyorum ben gerçekten hasta değilsen neyin var oğlum dediğinde sınavım var dersen zannetmiyorum vermezler
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
raporla falan kurtaramazsın.. git mudur yardımcınla fln konus idare etsinler
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: E60 M-Tech
|
bu sinavda durumun iyiyse oteki sinav icin gidip okul idaresiyle gorus gerekirse baban amcan vs gorussun baglarlar her turlu ..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: palio 1.6 16v
|
heyet raporu artık ole faso fıso ıslere alınmıo kardesım cok zor
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: e60 / e53
|
ben lise sonda 2. dönem hiç gitmemiştim.. bi kere rapor aldım heyet raporu.. bitince yine almaya gittim tanıdık bi doktora (taa elazığa gittim ama almak için) bu ara sıkı buralar veremem dedi.. müdür yardımcısına gitmiştim bende hocam durum bu ben gelmiycem artık bırakır mısın naparsın bilmem dedim.. 8 sene öncesi 350 liralık bikaç şişe parfüme bağlamıştık işi
konuş yani, olmadı aileyi devreye sok onlar konuşsun.. olamaz yapılamaz diye bişey yok
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
heyet raporu cidden zor. heyet raporunu aldığın zaman okuldaki idarecilerin seni görmesi gerekiyor neyin var diye. anca trafik kazası vb durumlarda verilir heyet raporu. kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Ae101 96 GLİ
|
alması hiçte kolay değil diye biliyorum.
sende benim geçen seneki durumuma düşmüşsün benim toplamda 36 gün vardı ama okula kimse gitmeyince yoklama almadılar 36 günde kaldı allah yardımcın olsun. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
Ben 40+40 2 kere almıştım. Mersinde birçok doktor tanıdığımız olmasına rağmen kimsenin totosu yememişti vermeye. Osmaniyeye gitmiştim bi arkadaşımın amcası aldırmıştı. Büyük şehirden almak çok zor.
__________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
alamazsın heyet raporu ameliyat vs.. gibi ağır durumlarda alınabilir anca.
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
rapor heyet raporu gibi şeyler risk bence
gidip okulla konuş hocalarınla konuş yok yazmasınlar seni yada devamsızlığını silsinler
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:54 ::::

konuş yani, olmadı aileyi devreye sok onlar konuşsun.. olamaz yapılamaz diye bişey yok