|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: passat b7 tdi
|
arkaraşlar 2006 1.6 es 71.000 km de hiç hatasız boyasız bej deri koltuklu sunrooflu LPG li ve Otomatik civic kaç para eder ? talip oldum 27 diyor ama 26 ya falan alacaz gibi ?
bana çok geldi ama sahibinden de fiyatlar böyle hatta daha yüksek.. forumda birçok hondacı arkadaş var yardımcı olursanız sevinirim.. Son Düzenleyen maceren; 30-04-2011 01:32. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
hondaların fıyatı yuksek nette dahada yuksek ama bulabılırsen o fıyata bence beyaz yada cosmıc grı daha guzel olur dıye dusunuyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: passat b7 tdi
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: yok
|
bnde baktıgım ıcın nette fiyatları temızlıge ve km ye gore degısıyor ama genelde bu fıyatlar
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: palio 1.6 16v
|
27 ye rahat gıder..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
o fiyata bulduysan hiç kaçırma, yılbaşında 2006 ES otomatik en full'ünden aldım 25.000tlye, aynısını komşumuz almış 27.000tlye ve de en boşu hiç bir şey yok, o yüzden kaçırmayın derim
__________________________________ “Önemli olan, nelere değer verdiğin ve neleri önemsediğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hissedersin.” |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: LOADING...
|
valla bendede 2005 cosmic es otm var km 4500 de 30 dan aşağı vermem o yüzden o rakamlarda normal
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
darsı basşımıza.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
25 27 arası rahat satılıyo temizse eğer. Ben 04 modelini 24,500 e verdim geçen hafta...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ef
|
alıcak arabada kalmadı
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
şuanda 2.el araçlarda biraz fırlama var il il fiyatlar değişiyor mesela ankarada 26 ise istanbulda 27,5 dur.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
sizce gerçekten o paralar eder mi ya :S
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
başkan tamer abideki arabanın ederi var okadar. şuan param olsa yanında olurum... dörtbinbeşyük kmde civic ve full sanrufa kadar var. ve ilk sahibinden alınmıs .
hastaları veriyor bu parayı çağlarcoskunda vardı oda güzel paraya satmıstı 30binlerdeydi kmsi sanrm __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |