zifiri karanlıkda ve uzun yolda yağış varsa çok zor durumda bırakabiliyor insanı :)
Printable View
zifiri karanlıkda ve uzun yolda yağış varsa çok zor durumda bırakabiliyor insanı :)
Ankarada kaliteli işçiliği olan yer bilen var mı?
3m kullanıyorum gorusumu hiç etkılemıyor aliştim yıllardır filmli arabaya oncelerı dark black ceker gezerdık bazende çift kat alişinca sorun olmmuyor
3m kaç numara kullanıyosunuz ön camda?
Cam ffilmi cook başarılı oluyor ışıklar gözünüzü almıyor daha netleşiyor.. bütün araçlarımda vardı tawsiye ederim.. ama kaliteli bir marka ve en acık tonu kullanın
Ben de 3-4 yıldır tüm camlarda solar gard kullanıyorum. Ön camda yansımasız en koyu ton, diğer camlarda bukalemun serisi denilen aynalı gibi görünene en koyu tonu kullanıyorum. onbinlerce kilometre yol yaptım, büyük çoğunluğu da gece uzun yolculuklar, hiç sıkıntı yaşamadım.
Şu ana kadar nerdeyse arabalarımın tamamında ön cam dahil en açık 2numara film vardı 3 numara bile cektiğim oldu ön cama.Görüntü olarak 10 numara duruyor araba ama işlevsellik olarak lüzumsuz.Zaten 3 numara cekmedikce o guneşi geciriyor e gözlük takarım rayban polarize en güzeli :) Cam filmini benım kadar seven yoktur ama son 1 senedir filmsiz geziyorum arabaya korkusuzca etrafı net net görmek kadar keyifli birşey yokmuş cevremdede filmini söken cok oldu tercih meselesi tamamen.Şahsen ben filmleri söktüm dunyam aydınlandı.
Ön camım dahil bütün camlarım komple en açık aynalı film var.
Ön camım ATERMİK birde
Geceleri biraz farlarımın düştüğü yeri seçemsemde ışıksız yollarda o kadar problem olmuyor otoban gibi aydınlık yerlerde farlarımı göremiyorum :D
ama ben memnunum arabama yaz aylarında bindiğimde pişmiyorum ve konsolumda yavşamıyor.
zaten asıl amacım konsol güneşten zarar görmesin diye yaptırmıştım.
Sadece ön camımda film var memnunum. Yan camlarda yok bende karşıdan gelen şıkıları kesiyor karanlık yollarsa görüşü azaltınca farları yakıyorum :D
ön camında film olan araca binince, benim ve bütün arkadaslarımın ruhu daralıyor.. bu durum kişinin psikolojisine yansıyor. dısarıda hava gunluk guneslik, arabaya biniyorsun bi bunaltı, bi sıkkınlık, bi bezginlik.. hemen aksam olmus gibi oluyor.. gunesten rahatasız olanlar on camına fil cektirene kadar gunes gozlugunu tercih etsinler cok daha işlevsel.. cok tehlikeli sonuclar dogurabiliyor. ön camından filmini sokturdugumuzde daha neseli ve dinamik oldugumuzu hissettik.. kesinlikle sakıncalı bi işlem.. soylediklerim saka gibi gelebilir ama deneyin goreceksiniz..
On cama en acik koyup da daralmadim ben hic yav, 207'de de Corsa'da da Mini'de de kullaniyorum, gece araba farlarinin gozumu almasi olsun, gunesten pismemem olsun hep faydasini goruyorum..
daha önceki aracımda ön cam dahil film vardı, yağmur yağdığı zaman resmen kör oluyordum :D
güçlü bi aydınlatma varsa farlarında çok sıkıntı yaşamazsın. yağmur dışında, ben yağmurlu havada hiç göremiyorum, zaten xenonlarda göstermiyo yağmurda. ayrıca benim bildiğim ön cam filmi diğer filmlerden farklı. bu sebeple görüş kalitesinde çekilen filminde etkisi var.
bende kullanan biri olarak özellikle akşam birde yağmur yagıyorsa bıraz sorun olabılıyor dıkkatlı olmak lazım
öm cama açık çekerseniz hiç daralma bunalma olmuyor
benim aracımda ön dahil llumar var açık ton çok da memnunum
Öncam filmi görüsü etkilemez, sorun yaratmaz vs diyen arkadaslar sanırım -yarım- film kullandılar.
Yanlar 2 ön 1 olursa gayet de görüsü kısıtlıyor, etkiliyor. Özellikle karanlık yollarda, yagmurlu havalarda vs.
Cogu kisinin kullandıgı film 0.5 yani 1e göre yarıyarıya daha acık...LLumar 1 alttaki gibi oluyor ve 4 sene kullandım gayet de etkiliyordu görüsü. Forumda bir de baranın filmleri bilirim bu koyulukta. Onun dısındaki cogu arabada icerisi görünüyor kısmen de olsa.
Misal berkanın i30daki film yarım bence, benim öncam ile alakası yok :D
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5375023_n.jpg
Bu arada sahsi fikrime gelirsek 4 sene zindan gibi gezmisim, simdi cok huzurluyum.
Film camlı arabanın durusu güzel tabiki, güneste de cok faydasını görüyorsunuz ama ne polis stresine ne baglanma stresine degmez hergün araba ile dolasıyorsanız...
İlla cektircem dersen de yarım cektir, gözlerinden olma :D
benım aracımda on camda cok hafıften vardı. uzun yolda ozellıkle uzunları yakanlaara karşı çok korumalı olup lambalar hiç gozumu almıyordu.