|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: E92 320d
|
Aramızda ön camda film kullanan çok sayıda arkadaş olduğunu düşünüyorum. Kullananlar yaşadıkları zorlukları paylaşırsa benim için çok faydalı olucak. Sizin yorumlarınız doğrultusunda bende yakın zamanda ön cama film çektirmeyi düşünüyorum, Ankarada tavsiye ediceğiniz kaliteli iş yapan yer önerilerinizide bekliyorum.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
2 arabamdada ön cam dahil film kullandim.
Cok fazla uzun yola gitmiyorsaniz sehir icinde pek bi sorun yaraticagini dusunmuyorum. En cok zorlanicaginiz sey karanlik yollar. Zifiri karanlikta iskence oluyor. __________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: yok
|
akvaryum olmak güzeldir...
Boşuna zindan gibi birşey. Ben bundan önceki aracımıza yazın 2 haftalığına çektirmiştim. Gece görüşü engelliyordu.İçerisi kışın epey karanlık olur diye düşünüyorum. e92'de atermik ön cam vardır(emin değilim) yazık etmeyin güzelim cama ![]() Yanlara ve arkalara çektirin yeter o bile fazla bence |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Ben çok zorluk çekiyorum özellikle akşamları film'e karşıyım artık
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Aramızda ön cama film çektirmeyip diğer taraflara film çektirenler vardır tabi ama bence şirket arabası gibi duruyo.
ben 2 senedir 1 numara ön cam dahl filme geziyorum. Şehir içinde bi sorun olmadı. Tabi biraz uyanık olmak lazım. Arabada xenon varsa gece görüşü falan pek değişmiyo. Ben rahatsız değilim yani. Ya komple çektir yada hiç çektirme bence.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Ön camımda filmi birkaç aydır kullanıyorum..
Karşıdan gelen arabanın farı kötü olmadığı sürece bir sorun yok ![]() Zifri karanlıkta da farlarınız güzel olursa hiç sorun yaşamıyorsunuz.. Ama dışarıdan ne kadar yakın olursa olsun içeride kimin olduğunu göremiyorlar o biraz kötü Güvenlikte flan durmak zorunda kalıyorsunuz.. İçerden gösterdiğiniz şeyler veya yaptığınız hareketler görünmüyor hehe
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Aracımda zaten ön cam hariç 3M film var 2 numara. Çok karanlıksa park ederken camı aralıyorum biraz sorun olmuyo pek. Merak ettiğim ön camda kullanılan filmin diğer filmlerden bi farkı olmalı mı yoksa bütün filmler aynı mı? Yani ön cam filmi diye bi film çeşidi var mı? Görüntüde dalgalanma falan olduğunu duydum bikaç kişiden ışığı kırıp dalga dalda gösterdiği görüşü bozduğu falan doğru mu? Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa kullanmadan yapılan yorumların kafa karışıklığından kurtulmuş oluruz
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: -
|
307 de ön cam dahil film vardı en açık filmi cektirdik yazın gunesten falan yanmıyordu kolumuz ama gece yollarda işkence olabiliyor bazzen
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Seat Leon FR
|
3 Arabadır Llumar %20 kullanıyorum alıştıktan sonra hiçbir sıkıntı yok ön cama yaptırmayacaksam zaten hiç yaptırmıyorum
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
yogun kar yağısı ve kötü xenon aydınlatma halinde yol almanız mümkün olmayacaktır. onun dışında bi problem yok. sadece bu olaydan ötürü yolculuga 30 dk ara vermek zorunda kaldıgımı hatırlıyorum
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
İçerde kim var, hatta yanında kim var
bunların görülmemesi benim için çok önemli ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Audi A3
|
Beyler mevzusu açılmışken bişey sorayım bende film çektiricem fazla pahalı olmadan 1-2 seneye morarmicak film güzel işçilik avrupa yakası nerede yaptırabilirim lumar ziebart takıntım yok
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Geçen hafta çektirdim açıkçası pişman oldum.. Tamam dışardan çok güzel , aracın içi görünmüyor ve estetik ama karanlık yollarda işkence oldu.
__________________________________ Best OPC owner yet. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: i-30
|
ben yazın tatile gitmeden önce çektirdim bodrumud sıcakta pişmeyelim ailecek diye
![]() ilk 1-2 gün yadırgadım ama sonrasında alıştım tabi bunda 3 senedir en yakın arkadasımın aracındaki ön cam filmide olabilir bilmiyorum bodrumun yalıkavaga inen kapkaranlık dağ yollarında bile sorunum yoktu.sadece kaldırımdan insan fırlama riski olan yerlerde ekstra dikkatli oluyoruz . babam kesin kovalicak beni diye döndüklerinde sordum gece dönmüşlerdi bodrumdan sorun yarattımı görüşte dedim yoo çokta hoşuma gitti dedi cevap olarak ![]() buda kendisi ![]()
__________________________________ 1881 - 193∞
Son Düzenleyen Berkan; 30-04-2011 15:07. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
muayeneye girmeden önce bende sökmüştüm şimdi yeniden çektireceğim...
işçilik çok önemli...ben eski çektirdiğim yerden memnun değilim... tavsiye varmı ankarada cam filmi için? |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
bi sorun olmaz , kaliteli filmler zaten varmı yokmu belli etmiyo içerden dışarı bakınca %20 falan değişiyo ama dışardan görünmüyo tabi içersi
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Civic 1.6 i ES
|
Ben de düşünüyordum fakat şu yorumlardan sonra zor...
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
gozlerim ışığa ve güneşe karşı alerjik olduğundan aslında kullandığımda çok rahat ediyorum ama bu sefer kardeşim ve annem arabamı kullanamıyorlar
benim için sıfır sıkıntı diyebilirim 1 numara aynalı film en rahatı goruşu falan kısmıyor
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Clio Cup
|
1 seneye yakındır tüm camlarımda (en ön cam dahil) solargard film kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım. Çok uzun yol yaptım. Uzun yolda özellikle gece bazen biraz tedirgin edebiliyor ama pekte farkı yok kapkaranlık yolda filmli ve filmsiz camın bana göre
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |