|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Civic 1.6 i ES
|
Arkadaşlar,
üyelerimiz bölümünde de yazdığım gibi Passat sahibiyim ve sattım sayılır pazarlık aşamasındayız. Biraz daha spor bir araç düşünüyorum ve ayırdığım bütçe Max. 18.ooo TL aklımda palio sporting vardı ve arkadşların yoğun ısrarı üzerine bir HONDA CIVIC sevdasıdır başladı gidiyor. Civic olursa da 1.6 IES ten aşağısı kesmez beni. Sizin bu konuda fikriniz nedir? içerden Honda seslerini duyar gibiyim ama???
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Passat ne motor vardı ? 1.8 T ise geliştirme şansın var çünkü.. ha keza donanım olarakta iyidir diye düşünüyorum.
Max. 18 lira bütçe ile de düzgün bi vtec bulma şansın zor açıkçası.. düzgün bi 106 gti bulabilirsin ama. __________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Passat 1.9 TDI dı. ve yazılımla yaklaşık 165 hp güce ulaştık. vtec kadar çıkamam ve bu sınırları zorlamış halim. Güvelik de önemli ve o yüzden Paliodan ziyade HOndaya daha çok güveniyorum nedense... Bu arada Civic alırsam güvenlik paketli olandan
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
civic 1.6ies spor araç değil zaten
clio rs iyi bi tercih olur |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: bugün var yarın yok
|
Clio RS tam senlik bir araç olabilir...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: “04 Type-R & BMW 5.28i
|
Spor arac olarak clıo rs olabılır temız bı 106 gti alabılırsın o rakamlara bıraz daha esnesen duzgun bı vtı dıcem ama max. rakam demıssın.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
1.6 sedan veya hatchbak olması önemli değil. Dizel olmayan 120 hp üstü aracı spor hale getirmek benim için pek zor olmayacak.
Değerlendirmelerden sonra anketim paliosport yerine sanırım clio rs ve civic (?) olarak devam edecek. RS de düşünmedim değil aslında ama... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
almandan sora senı komfor olarak sarmasada bi japon tam nokta olur derım
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
bence aradığın araç clio rs.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Opel Astra
|
yalniz 1.6 ies de 120 hp nin ne tadi var ne tuzu benden soylemesi zaten passat`tan sonra essege biniyormus gibi hissedersiniz
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: vw fsi
|
Forumda gördüğüm kadarıyla clio RS ler çok da yakmıyor, ve ayırdığınız bütçe için gayet de uygun.2.0 vergisi sorun değilse bence RS.
__________________________________ x sorunsalı |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: grande punto
|
106-306-rs-saxo-hgt-focus sport 18 liraya güzel alternatifler var.
Tam olarak ne istediğiniz önemli aslında ![]() Edit:1.6 ies 18 lira vereceğime, 2 lira daha koyar vtec alırdım
Son Düzenleyen OnurÖzden; 30-04-2011 19:35. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
18 000 gibi bi rakamı civic e gömmek bnce çılgınlık eğer vtı ve temiz değilse
rs sanırsam ilaç olur bence temiz bi rs bakın kendinize yne forumda bi alt dilimden vergilendiğini okumuştum gayet uygun yakıyo diye yorumlayan çok forumda bana sorucak olursanız bn mk1 mx5 bakardım gerçi yaz girişi fiyatları yüksekten uçuyodur şimdi illa yüksek performans arıyosanız a3 1.8t de bakılabilir bulunursa düzgün golf gtı da
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:55 ::::

Passat 1.9 TDI dı. ve yazılımla yaklaşık 165 hp güce ulaştık. vtec kadar çıkamam ve bu sınırları zorlamış halim. Güvelik de önemli ve o yüzden Paliodan ziyade HOndaya daha çok güveniyorum nedense... Bu arada Civic alırsam güvenlik paketli olandan