|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
evet arkadaşlar böyle birşey açmayı planlıyorum malum para kazanmak istiyorum iş kurmam lazım
öncelikle iddiaa bayisi açarken kaç para yatırmamız gerekicek? ve bu işleyişten bizim kazancımız nasıl olucak? bunu bana bi açıklayabilirmisiniz? kupon başına komisyonmu alıcaz? diğer sorularımda parça kontor ve fatura yatırma konusunda? bayiliği nereden alıcaz? almış olduğumuz bayiliğin işleyişi nasıl olucak? fatura ve kontor üzerinden bize getiri ne olucak? şimdiden cevap veren arkadaşlara çok çok teşekür ederim... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Buick Regal Cdti
|
iddaa bayisi sanırım 80.000 teminat istiyor, dönen bütün paradan komisyon alıyorsun tutturulan kupon artı yatırılan kupon vesaire gerisini bilmiyorum...
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
|
||
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Slave nickli berkanla bir konuş ben bir türlü fırsat bulamadım yanına gitmek için
Fatura ödeme noktası Kontür satışından ziyade yanında birde özel telekom bayiliği gibi birşey var internet paketleri ve konuşma paketleri gibi bana baya detaylı anlatmıştı ersine iş ararken sağolsun |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
idda bayiliği sıkıntılı biraz mekanın hazır olucak başvuruyorsun vermeyedebilirler
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
ya aslında bi tane köye açıcam bence veririler o köyde hiç yok böle şeyler adam köyde faturasını yatırmaya şehire inesiye kadar gidiş 2,5 geliş 2,5 = 5 tl vereceğine 1 tl fazla verip bizim fatura ödeme noktası na yatırır die düşünüyorum ona keza iddiaa ve kontor bayiliğide potansiyel var çünkü
bide dijitürk v.s alıcam derbi maçlarınıdada para kazanmayı düşünüyorum 3 tl giriş desek orda sattığımız içicek yiyecek v.sden rahat para kazanılır diye düşünüyorum bence güzel olucak inşallag... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
parça kontör dükkanı aç ama kredi kartı komisyonculuğu yap en iyi para bunda.. sözde kontör satıyor gibi yapacaksın, milletin kredi kartına taksitli alışveriş gösterip adama nakit para vereceksin.. bu işi ankarada yapan kuyumcu arkadaşım var.. hergün dükkana giren çıkan adamın hesabı yok..
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: ......
|
Ama o parayı cebine koyucak adamın vicdanı olmaması lazım ![]() Kontör ve fatura ödeme noktası işi gayet karlı iş..Her işlem başına 1 tl yapıyorsun güzel kazanılır.. __________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
bir çeşit tefecilik.. gerçek tefecilere göre daha düşük faizle, kefilsiz evraksız peşin para kullanmanın en iyi yolu...
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
Benim arkadaşımın idda bayisi var aylık 3-4 lira geliri varmış eğer öyleyse gayet iyi..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: M.B
|
arkadaşım benim iddaa bayiim var ilk önce kura çekimlerine giriyorsun kura da kazanırsın
13.000 $ teminat yatırıyorsun.. 250 metre yakınında bayii olmaması gerekiyor en zor kısımı da bu.son aldığım duyuma göre daha net bir açıklama değil ama şuan spor toto 10 uncu kura yı yapıyormuş ve sonlandıracak mış yani bir daha kura çekimi olmayacakmış tabi ki eğer böyle birşey söz konusu ise sadece devir olacak yani iddaa bayii ini devir edenler çıkacak ortaya ve istedikleri fiyatlarda 80.000 den başlıyor takip ettiğim kadarıyla bana soracak olursan güzel bir işlek yerle ve yanında sayısal ve ganyan olarak güzel bir oyun salonu yapar isen gerçekten güzel bir iş sahibi olursun birde şöyle bir şey var sosyal faaliyetlerinden de kısman gerekiyor başından ayrılmayacak konuma geliyorsun örneğin ben sabah 9.30 akşam 11.30 aklına takılan başka bir soru olursa iddaa konusunda yardımcı olabilirim |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
ya ben bi kaç tane eleman çalıştırcam güvenlik kameralarıyla bağlantılı bi sistem kurucam o yüzden sıkıntı olmaz bi kaç işi daha bi dükkan içinde yapıcam bu arada post makinesi alıp ufak çaplı tefeciliktede iyi iş var genelde kuyumcu ve dövizciler yapıyor akmasada damlatır oda.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |