pokenin süprizinden ne olur :D Ama bir evo gördüm deli bişeydi :) Densizlik edip bastık yanında biraz ama kusura bakmazsın insallah :D
Printable View
pokenin süprizinden ne olur :D Ama bir evo gördüm deli bişeydi :) Densizlik edip bastık yanında biraz ama kusura bakmazsın insallah :D
akşam eve giderken sampi kavşağından evrene doğru çat pat küt diye giden bi kırmızı evo gördüm ama .. :D
sanırım gördüğüm Evo Gürselin Evosuyudu :D henüz içine binme gibi bir fırsatım olmadı ama araba süper gidiyor arkasından sadece güzel bakılıyor yetişmek imkansız yani :D
En kısa zamanda tekrar görüşmek üzeree
ya valla ben bekledim göremedim kimseyii sora allahtan berke verdi numaramı kemalede buluştuk :D sagolun bu arada arabam hakkındakı yorumlarınız ıcın :D tugral senın aleti çok beğendim çok güzel yürüyor, hayırlısı ile motordaki işlerini bitir, kaportaya bi dalda pistlerde görelim seni :D berke gelsinde buluşalım yine, ben pazartesi dönüyorum
gelirimde bugün 12 den sonra ancak :D
saat 21,15 e kadar ordaydım kırmızı sedan vtı ve grı sedan vtı bekledık ordan da yarısa gıttık ne gelen evo vardı nede bı baskası tugral senınde keyfıne baslarım sende vardın yarısta hatta gecıldın vtı a :) ne pokenın yapıcagı bu kadar dıosun bıde
zuhahahahas
bu aksam bi aksiyon yapalım o zmn :D
Aksiyonu boşver oturup muhabbet edelim daha iyi
neee geçildin mii vtı bizede geçtim diye hava basıyordu :hahaha: kırmızı sedan vtı gördüm ama senin oldugunu bilmiyordum Serkan bilseydim gelirdim yanına ben seni siyah 106 ile gördüğümden hep :D neyse aksiyon yapmıyalım buluşup muhabbet edelim nasıl olsa sonunda bir aksiyon çıkıyor yolda :D
kullanmasını bilen geciyor. Ben daha kaldıramıorum birde bu adam hiç acımıorki arabaya :D
Sen sanki çok acıyorsun arabana :D neyse birdahakine inş ama nasıl geçti acaba seni :beuj: bize haber vermezsen olacagı buydu :D
Aksam varmı bişe? Hepinizi Cender Otelin Karsısında PUB UÇ kafeye beklerim ben 12 de orda olucam. Arabaları nasıl sokarız derseniz de Tramvay yoluna girin evrene gelmeden geriye dönüp kafenin önüne koyabilirsiniz.
zuhaha cok vefalısın :D
debriaj düzen tutmadıki bi:)