|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Corsa
|
Arkadaşlar geçen hafta bir araç aldım ve aracın plakaları eski tip tr siz plakalardan ve ben bu plakaları tr li olanlarla değiştirmek istiyorum acaba izleyeceğim yol nedir bileniniz varmı?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
trafiğe gidilip plaka değişikliği talebinde buunuyrsunuz. eski plakaları kırıyor size bi kağıt veriyor.
o kağıtla şöförler federasyonuna gidip 25tl karşılığında (diyarbakır için fiyat bu) 2 plaka sacı veriyor. ona plakanızı basıyorlar.
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
Rize-Çayeli burdada 25 tl
__________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 00' 1.6 ies civic & 00' 406 SV
|
kare plaka istersek alabiliyormuyuz?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
şubede değiştirme talebinde bulunurken belirtin kare plaka ıstıyorum dıye vericeği küçük makbuz kağıdına nova diye yazdırın
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Astra n-joy-04
|
hazır konu açılmışken bende bi soru sorayım bende geçen hafta istanbul plaka araç aldım plaka değiştirmek için nasıl bi yol izliycem ankara plaka yapıcam.?
__________________________________ Fatih RAMAZANOĞLU |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
noter satışında soruyorlar zzaten plaka değiştirmek istiyormusun dıye
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Astra n-joy-04
|
tamam orda dedim zaten. yeni plakaları almaya giderken diyorum eskileride alıp gidicem kaç günde çıkar v.s.
__________________________________ Fatih RAMAZANOĞLU |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
gidiyorsun şubeye eski plakalar satış evrakları sigorta policen ve ruhsatın ıkı yapragı ıle ordan sana bı makbuz yazıyo sen gıdıyon plakayı bastırıyon cemıyetten sonra tekrar getırıp subeye bırakıyon yogunluga gore en fazla bı haftada gıdıp alınıyor
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
benim duyduguma gore aracına gore vermeyebiliyorlarmıs kareyi?birde giderken plakaları sokup goturcezmi oraya?ne dicez? sebep gereklimi
|
|
|
|
|
|
|
#11 | ||
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
bi de ruhsatın 1 yaprağı noterde kalıyor kalan tek yaprakla gidiliyor dalgınlığa gelmiş heralde ![]() -yiğen plaka neye takılacak -arabaya abi -taksi mi -yok hususi -tamam işte taksi -he he taksi -düz mü veriyoz -yok kare -ne yapacan kareyi düz verim işte -sığmıyor abi düz. sen kare ver -çok ufaktır ama -biliom abi kare ver sen -kısa yani -kare ya da kısa hangisiyse -makbuzu kime keseyim -... adına -25 tele alayım -buyur abi -al plakaları in aşağıda bastır sonra trafiğe gidion -teşekkürler abi ![]()
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
||
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
peki son bir soru daha
ankara plakalı aracın plakasını istanbulda degistirebilirmiyim
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
cery aynen
![]() moruk nova kare plakanın şubedeki adı aracı satın alan kimse onun ikametinin bağlı olduğu şubede plaka değişim işlemini yaptırabiliyorsun
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
eyvallah saolasın ankaraya gidince halletcez o zaman
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: jetta dsg - partner zenit
|
bende siteden nazmi veya ibrahim arkadaşlarımıza ulaşırsan onlar sana mühürlü plakaları yapar verirler hiç uğraşmamış olursun
__________________________________ ***34 HM 3680***34 N 7083*** |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ds3
|
muameleciler çiftini 80 liraya tekini 40 liraya bastırıyodu en son kendin yaptırısan daha uygunda uğraşması can sıkıcı
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
istanbulda subede can sıkıcı hıç bişey yok artık randevulu calısılıyor randevu saatınde de gıdersen en fazla 15 dk subede ordan cemiyete 20 tl ye ıkı plakayı basıyorlar sonra goturup subeye bırakıyon en gec 1 haftaya alıyon çok kolay artık bu işler
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 1991 Subaru Legacy
|
hortlatmış oldum affedin
ama benimde bir maruzatım var.şimdi araçta tr logosu olmayan plaka var.ruhsat sahibi ben değilim akrabam filanda değil rahmetli birisi.Şimdi emniyet mühürü kalkmış diyorlar ben istediğim tabelacıda plaka bastırıp cemiyete mühür bastırabilirmiyim.veya trsiz gezsem ne olur?
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Cemiyet kendi basmadığı plakaya mühür vurmaz. İstanbul'da cemiyet 9.5 tl alıyor plaka başına şu an. Ancak karakoldan yazı götürmeden bastırman zor.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|