Plaka ile ilgili bir soruda ben sorayım. 2. el bir araç satın alacağım. Üzerindeki plakayı almak zorundamıyım? Yoksa başka plaka talep edebiliyormuyum? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Bilgisi olan varmıdır ?
Plaka ile ilgili bir soruda ben sorayım. 2. el bir araç satın alacağım. Üzerindeki plakayı almak zorundamıyım? Yoksa başka plaka talep edebiliyormuyum? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Bilgisi olan varmıdır ?
1 sorum olacaktı,
aracı aldık üstündeki plakası ile,ama şimdi diyorum ki plakayı sevemedim başka plaka almak ıstıyorum. nasıl bir işlem ve fiyat uygulaması olur ?
bende sorayım merakım gıtsınsuan aracımı satışa cıkarcam ve üstündeki plakayı vermek istemiyorum alacağım arabaya takmak istiyorum bunu yapabiliyomuyuz ?
aracın satışını yaparken plaka değiştirerek satışını yapın. Daha sonradan o trafik şubeden belki bir bağış karşılığında eski plakanızı yeniden alabilirsiniz. Eğer ikameniz o şubeye göre farklı bir ilçede ise işin içine bir de muameleci girer
benim düşüncem en kolayı aracı bir tanıdığınıza satış yapmak, örneğin sizin üstünüzeyse babanızın üstüne almakve plaka değişimini noter de istemek.
Eminim, aracınız A şubesinden B şubesine nakil edilecek,
aşağıda gerekenler belgeler yazılı
"Noter satış senedi
Vergi ilişik kesme belgesi
Tescilli olduğu il veya ilçeden sakınca yoktur yazısı (_e-posta ile yazışma yapılmaktadır.)
Zorunlu Mali Mesuliyet Sigortası (Alıcı adına)
Araca ait eski Tescil ve Trafik Belgeleri ile plakalar
Vatandaşlık numarası
Yeni Tescil ve Trafik Belgesi (Trf.Tescil Şube veya Bürosundan)
NOT: Araç sahibi değişmeden aynı kişi adına bir başka tescil kuruluşunda tescil edilecek araçlardan noter satış senedi aranmamakta olup, önceki kayıtlı olduğu yerin vergi dairesinden alınacak borcu yoktur yazısı getirilecektir."
Sizin ruhsat sahibi değişmeyeceği için noter satışına gerek yok![]()
yani artık şimdi sadece cemiyete gidip 9.5 tl karşılığında plaka bastırabiliyormuyuz??
trafiğe gitmeye falan gerek kalmadı mı ??
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)