|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Bi kaç günlügüne kaçmayı düşünüyorum kız arkadaşımla beraber. Daha önce bu beldeye giden arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. Arabayla gitmeyi düşünüyorum, hangi yolu izlemem gerekir?
Kalınacak mekanlar-restaurantlar vesaire gibi bilgileri paylaşırsanız sevinirim. __________________________________ Tango-1 never dies. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: fiorino
|
abı ben adalıyım adadakı her mekan her lokanta butıktır kafa dınlersın.. denız cıvı gıbıdır temmuzda bıle gırmıom ben bu aylarda zaatüriye olursun
her mekanda bol bol saplarlar bı sıse rakı balık mevzusu 2 kısı 200luk olursun haberın olsun ama cıddı ıse gıtme mevzusunda otel fln ayarlım sana
__________________________________ ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: rwd
|
valla çok kötüydü biz gittik ben pek tavsiye etmiyorum.
__________________________________ Sakin güç... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
bölge esnafının fiyatta biraz geçirdigini okudum bi kaç yerde ama.. neye istinaden begenmedin?
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: rwd
|
tamam kafa dinleme falan güzel ama bi balık yicen bi ton para kafayı çizmişler. istanbulda en iyi balık restaurantında o kadar hesap çıkar.. ara sokaklarındaki bi kaç şarap evi var onlar haricinde bnm pek ilgimi çekmedi. kalıncak yer olarakta ben şahsen pek begenmemiştim doğru düzgün yer pek yok. olanda uçmuş gitmiş.
__________________________________ Sakin güç... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: fiorino
|
abı pm attım gerekenleri
)
__________________________________ ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 99 PgT 106 Gtİ /03 Grand Cherokee 2.7 CRD
|
bas gıt bolu termale ordan karacasu golcuk gezıcek 1000 tane yer var olum : )
denıze gıremıcen edemıcen |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Konu iyi oldu temmuzda Çanakkaleye gideceğim, gitmişken geçeyim diyordum vazgeçtim şimdi. Ev bark aldık ekonomik tatil modundayım bu sene Ada bozcak bizi öyle gözüktü. balık ekmek alır, tabureme oturur balık tutarken rakı balık yaparım kordonda
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 207 rc
|
9 oda vardı gecen sene butık otel bız memnun kalmısdık tavsıye ederım
__________________________________ ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
bizim İller Bankasının yaptıgımız otel var denize sıfır yüzme havuzlu çok güzel orayı tavsiye ederim resimlerini atarım
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
editt: Bizim Otel gökçeadadaymış pardon
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
ben gecen sene gökce adada kaldım denızı muhtesem dı restorantlar falanda ıyıdı bence gokceadayı tercıh et bı arkadasda bozca adada kaldı hıc memnun kalmamıstı denıze bıle gıremedım buz gıbı bı denızı var dıyodu
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Teşekkürler arkadaşlar.. bi kaç yer daha var bakalım.. gökçe adayıda araştırdım daha iyi görünüyor.
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Alfa 147
|
geçen yaz bizde ailecek gökçeadayı gezik..bir kere en çok hoşuma giden yeri yolları
bol viraj, güzel asfalt (adaya göre) ve sıfır trafik onun haricinde çok uygun fiyatlara pansiyonlar var, duşu ocağı vs hepsi var içinde...adanın denizi çok güzel çok temiz. ada baya büyük (3 günde 200 küsür km yol yaptık ama her yerini gezdik. gidilecek gezilecek çok yeri var ve uygun. çadır kampı bile çok rahat yapılacak yerler var.bozcadayada gittik, hiçbirşeyini tavsiye edemiyorum maalesef
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: artık yok..
|
çanakkale merkezde okuyorum... bozcaada değilde gökçeadayı kesinlikle tavsiye ederim.. arkadaşın dediği gibi şarapevleri iyidir.. restorantlar geçiriyor gerçekten... ama gökçeada.. işte gidilip görülmesi gereken yer kesinlikle burasıdır derim...
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
kanka gerek yok.. bin uçağa git bodrum - antalya - alanya - özellikle fethiye yada marmaris falan..
fiyatlar şu anda uygun. bozcaada falan çok gerekli yerler değil __________________________________ "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
kanka ucak tribinden bunaldik ya,zaten paso dısardayız.karayolu takılayım diyorum,istanbulun yakın cevresine gittik zaten.canakkale tarafı ilgimi çekiyor.
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:59 ::::

her mekanda bol bol saplarlar bı sıse rakı balık mevzusu 2 kısı 200luk olursun haberın olsun 

)