|
|
#1 | |||
![]() |
Böyle konuları açmayı pek sevmem ama bir arabaya çok niyetlendim, özellikle bugün Umut abinin (nicki de Umut
) arabaya bakmasıyla tamam hadi gidelim dedim.. Telefonda canlı beraber baktık diyebilirim.. Ama tramer kaydında bu yılın 3. ayında 3200 liralık ve 2009 dan 500 liralık kazası görünüyor.. Biraz daha detaya girersek; Honda Accord 1.8 ES 2001 Model 21.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk Arabamız bu.. Sol arka kapı, sol arka çamurluk,sağ arka kapı, sağ ön çamurlukta boya var.. Kaputun önünde küçük bir kısmında boya var.. Muhtemelen taş izi falandır.. Boya ölçme aletiyle beraber baktılar.. Tüpü ruhsata işli, Atiker marka.. Çalışması falan iyiydi tek marşta çalıştı, motor sesi iyiydi, rölantide oynama falan yoktu.. Umut abinin söylediğine göre sağında solunda yağ akması vs. yoktu... Ama galiba biz podya ve panele bakmayı unuttuk.. Ya da o baktı bana söylemeyi unuttu.. Fiyata takılmayın onda istediğime anlaştık.. Benim derdim bu 3200 liralık masraf nedir ? Adam hiç kazası var demedi ama kazası yok dediğini de hatırlamıyorum.. Plakası ilk sahibinden beri aynı.. 26 TK 262.. El değiştirdiğinde değişmemş plaka..Eski sahibinin Eskişehirde adamın Honda yetkili servisi varmış.. Buradan hiç kimse bakamaz mı acaba Honda'da çalışan vs. birileri, kazasında hangi parçalar değişmiş diye ? Ben tekrar arayıp eski sahibinin numarasını falan öğrenmeye çalışacağım kazası ne diye.. Ben numaramı yazayım online olmazsam ve önemli bir bilgide bana ulaşırsınız.. Ben ararım zaten meşgule atıp.. Lütfen yardımcı olun gece gece çok sinirlerim bozuldu ![]() beşyüzaltı 579 04 33 |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bildiğim kadarıyla o galerinin sahibinin yeğeni burada ufuk honda plazada 2.el satış müdürü.adı efkan.ve bildiğim kadarıyla speed galeri için eften püften araba satmazlar diye duydum.ne kadar doğru orasını bilemem.sen yine bakarsın canlı canlı gözlerinle.istersen efkan ile görüşürüm senin adına
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Tramere o kadar takılmamak lazım bence geçen ay opel combo sattık sadece ufak bir kazadan dolayı (bizim açımızdan)ön tampon autokingde boyandı başka hatası yoktu o kazada karşı tarafta çok masraf vardı tramer kaydında o tarihte 2500TL'lik hasar çıktı yani karşı tarafında olabilir masraf.
bu arada sağ arka kapının boyası bariz belli oluyor |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ayrıca 2001 senesinde TK serili plaka yoktu eskişehirde.el değiştirmiştir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 | |||
![]() |
![]()
Aynı şey olması için dua ediyorum ben de.. Belki de kaskodan para alabilmek için fazla gösterildi bilmem ne diye düşünmek istiyorum.. O yüzden nelerin değiştiğini çok merak ediyorum.. Umut abiyle hayatım boyunca görüşmedim, burada nickini dahi bilmiyordum sağolsun hiç hayır demedi gitti baktı.. Kaç kere teşekkür etsem azdır yani.. __________________________________ Son Düzenleyen doush; 03-05-2011 23:00. |
|||
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
tamam görüşürüm...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Teşekkür ederim.. Ben yarın gece yola çıkmayı düşünüyorum, perşembe sabahı da orada olmayı... Ama haber gelmezse mecbur bekleyeceğim..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Başka kimseden ses yok galiba
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
yaw doğuş manyak mısın bilader
![]() 2001 model arabada 3200 liralık masrafın peşine mi düştün? bu kadar incik cincikçi olma. gider en kötüsüne düşersin Allah muhafaza. abi bu arabanın bi farı kırılsa serviste 800 900 liradır yaa. üstüne tampon da çatlasa al bi o kadar da o tutar. köpeğe çarpsa 3200 masraf gider büyütme bu kadar. anlaştıysan git al. güzel duruyor araba
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Abi aynı şeyi düşünüyorum da ya o 3200 liralık masraf alt takımsa ? Ya taşıyıcılar değiştiyse bilmem ne ? Ben arabayı beğenmeyip, yani bilmediğimiz bir şey çıkar da beğenmeyip eve arabasız dönersem evde büyük sıkıntı yaşarım ailemle..
Çünkü dışarıdan almama biraz karşılar.. Farkettiysen hiç boyaya falan takılmıyorum abi.. Öyle şeyleri umursamam yani.. __________________________________ Son Düzenleyen doush; 03-05-2011 23:45. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Bir de bana Honda servisi önerebilir misiniz ? Gerçi 2 tane var ama.. Onun dışında sanayide ustalar falan da olur.. Arabanın altından girip üstünden çıkacak birileri lazım açıkçası
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
doush ne yaptin yav, en son vti bakioduk?
![]()
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
hehehe ben bir şey yapmadım abi
2001'in altına kasko yaptırabilmek çok zor.. O yüzden kabul edilmedi annemler tarafından.. Neyse kendi paramı kazandığımda alırım tabi o zamana vti kalırsa Güncel abiler,kardişşşşler Yok mu yardım edecek başka?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: toyota celica 4ws gt-r -honda civic ef1 jdm
|
2. sayfa günceli.. Honda'da çalışan kimse yok heralde
![]() doush __________________________________ Sohc Vtec ef |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
İlla alacam diyosan Honda Bora da baktırırız veya özel servisde bakarız |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
2001 model 4 kapı lpg li... yakıt konusunda çok üzüleceğimi sanmıyorum bu yüzden.. Araba baktıkça kafam karışıyor.. Önern varsa aklıma da yatarsa tüm planlarımı iptal ederm sıkıntı değil.. Bu arada "mira" abiye teşekkürler.. Aracın ön ve arka tamponu değiştiği için 3200 liralık bir masrafı çıktı diyor.. Ufuk Honda Servisi'nden Efkan Bey göndermiş aracı dediği gibi, araca her türlü kefilim diyor.. Mertcan abi de sağolsun şasi numarasını istedi, yarın bir şekilde öğrenip ileteceğim kendisine.. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Focus Sport Trend 2.0
|
Doğuşcum hiç önemli diil ne zaman istersen gider bakarım başka bir araçta kafana takılırsa söylemen yeter...
Gelirsen de görüşürüz burada şimdiden hayırlı olsun
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
Benim aklıma gelmedi hiç keşke sen bakarken alsaydık
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:59 ::::

) arabaya bakmasıyla tamam hadi gidelim dedim.. Telefonda canlı beraber baktık diyebilirim.. Ama tramer kaydında bu yılın 3. ayında 3200 liralık ve 2009 dan 500 liralık kazası görünüyor..