Bu konu çok güzel olmuş :D
Şimdiki çizgi filmlere bakın bi de..
Digimon pokemon sokamon... Ne biçim iştir yahu...
Printable View
Bu konu çok güzel olmuş :D
Şimdiki çizgi filmlere bakın bi de..
Digimon pokemon sokamon... Ne biçim iştir yahu...
Şuan televizyonda yayınlanan. o kadar saçma dizilerden programlardan hepsinden iyiç oturup bunu izlicen akşamları TRT1'de Kara Şimşek Oynuyo hiç kaçırmıyorum :D
dallas dizisini hatırlayan kaç kişi var acaba forumda ? JR efsanesi :D
sevimli hayalet casper
şirinler
jet giller
transformes
varyemez amca
ayı yogi
civciv calımero
arı maya
yaramaz kopek degerlı :D
hayalet avcıları
polyanna
richie rich
eeeeeeee taş devrini unuttunuuuz:D
YouTube - Flintstone's 60's commercial
richie rich :)
çocuk olmak güzeldi ya büyüdükçe dertler sıkıntılar alıp gidiyo..
@ elpadre
Abi şirinleri ve hayalet avcıları dha önce koydum diğer dediklerinden bi kaçı ve ekstra
Darkwing Duck
transformers
Ayı Yogi
richie rich
Beverly Hills Teens
Ne kadar güzeldi... ben tv ye baka baka kör olmuştum :) Yine koysalar o salak kahraman kayu caiulu mu neyse ondan iyidir...
kaptan mağara adamı :D flistones te az az koyarlardı aralara :D
küçüklügümüz harikaymış gerçekden
eldrado
köstebekler momkk ve swit
bide şimdiki çizgifilmlere bakıyorum da aradaki türkçe konuşmalar bile çok çok farklı
ben çizgi film izlemeyi pokemon mu ne o çıktığı zaman bırakmıştım , şuankiler eskilerinin 10 da 1 olamaz bence
Dedem 90 a dayadı babam 60 adamlar hala RedKit i görseler TV de izliyorlar aradaki fark bu
Tusubasanın anlatımı dehşet :D
sayko efsane ya hahah :D
Flashberkin yaptıkları vardı. Türkcell reklamları ile dalga geçiyordu. Noel dayı falan vardı. :D
hahahaha o bölümü çok iyi hatırlıyorum vhs kaset olarak vardı bende kaç kee izledim hatırlamıyorum.kasedi üst komşunun bebelerine vermiştik öylede kayboldu gitti.bir bakınayım arşivlerimden avi olarak çıkarsa bir şekilde sana ulaştırırım
bu clementin cocukların piskolojisini bozuyor diye kaldırıldı benimde rüyalarıma giriyordu lanet çizgi film
şirinleri izlemekden büyük zevk alırdım cocukken ninja kaplumbagalar için aterici yollarını az arşınlamadık hemde dev ekranda 4 kişi oynanıyordu ne büyük zevkdi bee
bunun yüzünden adım bir ara poke ye çıkmıştı ne uyuz olurdum.Hocaaaaa oraya gelirsem .. :P
vıy vıy vıyvıy pika pika :D