Dün ambulans gördüm bitane alet hiç yürümüyordu yaacil hasta taşıyorlar, devlet yüklese ya bunları.. Komple egzoz, intake, beyine flash, büyük turbo ve ic fln.. ne bilim biraz daha güçlendirsin baya bi işe yarar aslında, 75 shot nos
![]()
Dün ambulans gördüm bitane alet hiç yürümüyordu yaacil hasta taşıyorlar, devlet yüklese ya bunları.. Komple egzoz, intake, beyine flash, büyük turbo ve ic fln.. ne bilim biraz daha güçlendirsin baya bi işe yarar aslında, 75 shot nos
![]()
abi sağlam bilekli abileri koyarlar bişi olmaz benceoff harbi yüklü ambulans görmek isterdim
aslında daha güvenli, daha güçlü araçlar da ambulans yapılabilir bence.yada chiplense ambulanslar fena olmaz hanigerçi öyle 140-150yle hastaya yetişmeye çalışan bi ambulans henüz görmedim..
bızım askerıyede var land ambulanslar bı guzl gıdıyooo geldı bana 2.0 motor var turbo dızell
yanlıs olmasın garett t250-d dıye bı turbo var gecen turbosu degıstı ozamn bakmıstımmm
![]()
ambulanslar çok hızlı olsa bu seferde içerdeki gerilim artıcak yani o yüzden orta karar böle iyidir içerde sarsılma olmasn
büyük şehirlerde gayet güzel araçlar var bence ama diğer bazı illerde pek ilgi göstermiyorlar bu konuya![]()
ya içerdeki sallanma olayı doğru aslında ama yine de biraz hp attırılabilir , hafifletme olmaz zatenals açık ambulans hehe
SOS fena yardırıyor valla.
OEM+
ambulanslar 1000hp olsa nolur ki.trafik sıkışıklığından,kimse yol vermediğinden zaten yetişemiyolar.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Devlet aracları genelde mantar, soförleri bos yolda bile gidemiyorlar
Ama özeller fena, özellikle Alman ve Amerikan Hastanesi aracları...
Soförleri cok iyi, anonsta ana avrat sövebiliyorlar yol vermeyene, arabalar zaten hep amerikan, ford gmc chevy etc![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
fıs fıs ismailde gaz kullanıo ambulansı görmüştüm bi kere yolda![]()
Alman hastanesinin bi ambulans ını gordum bi kere yolda çok acaip gidiyodu yanişöför ciddi tehlikeli biriydi belli yani...
![]()
almanyada ambulanslar cayanne..
türkiyede transporter olsa güzel olur aslında 174+ chip = 200 küsür güzelde hızlanıyolar![]()
2000 A3 8L
Evet fısfıs ismail de cok gaz, taksimde kaldırımlardan gidiyordu bikez![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)