|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Selam Beyler,
Toyota Corolla 2011 Comfort+Extra donanımlı araçlar aldık şirkete. Araçlarda jantlar 16" ama çelik jant yok, yeni kasa corolla'ların jant ölçüsü nedir? 5x114.5 mi? Birde jant olarak ne alayım, fikri olan var mı? Birde bizim donanım seviyesinde yağmur sensörü, otomatik yanan far , kendiliğinden kararan iç dikiz aynası gibi özellikler yok. Bunları kendimiz temin edebilir miyiz? Bilen var mıdır? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: vti
|
aracın rengi nedir? dediğniz özellikleri sanırım servisten opsiyon olarak satın alabilirsiniz. hayırlı uğurlu olsun diyelim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Araçlar filo ile geldiği için ekstra bir şey almadık maalesef.
Rengi bildiğimiz Gri. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: corolla e15 & sierra
|
jant ölçüsü 5*114.3. 2009 u mevcut bende kosei 17 inç. taktık, yaylar ve body kit montaj için bekliyo. cam rüzgarlıkları hoş duruyo alın bence.
jant olarak, enkei, kosei hem uygun hem hoş jantlar. opsiyonları servisten almaya kalkarsanız çok pahalıya gelecektir. ayrıca yağmur sensörü ve otomatik farların satıldığını sanmıyorum.kararan ayna olabilir belki. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
pert corolla elegant tan çıkma bulunabilir anca abi o yağmur sensörü otomatik farlar vs . onun haricinde yay ve jant lastik kombinasyonu ile güzel duruyor gayet. Dizelse birde yazılım yapın derim, Çünkü güncel kasada cidden .ıçını kaldırmıyor araç..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Jant ve krom kapı kolu aldım.
![]() Arka anatomik spoiler ve rüzgarlık da aldım. Fakat rüzgarlığı takarken aynaların dibini gevşetip gerisini yapıştırıp takıyorsun ve aynanın dibinde 0.3 cm bir açıklık oluyor, hoşuma gitmedi. İade edeceğim sanırım. Bir de bagaj havuzu aldım : ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
şaşırdım yahhuu
bunada turbo takıp çeşit çeşit ecular bağlamanı beklerdim
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Yok abi 10 numara mal, oynamaya hiç gerek yok. Rodaj bittiğinde İstanbul'a gazladık, 220 km/ye kadar çıkıyor yahu. Daha ne yapsın.
Ayrıca viraj kabiliyeti vs. inanılmaz. VSC devreye girmeden bile İstanbul-Ankara virajlara sapasağlam girip çıktık. Şanzuman da 6 ileri, oooh mis. Belki 10.000 km'den sonra yazılım yaparım, şu anda OBD'den yazılamıyor, EDC17 işletim sistemi olduğu için. ECU'nun açılıp yazılması lazım. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
krom kapı kollarını sök lütfen
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Semihçim arabanın her yeri krom, bagaj , ön tampon vs. Hatta cam çıtası da krom. Plastik kapı kolu berbat duruyordu. Yoksa apaçilikten takmadım.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: BMW e36 320i
|
araclar hayırlı olsun .sahibinden com da bakarsanız yagmur sensörü far sensörü gibi ürünler var .her marka araca uyumlu üniversal yani .
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
Bu arabanın beyazına Adana'da sarı advan rg2 takip sağlam bir bastılar.. Olamaz böyle bisey
bu arada mercekli far ledli stop vs. Var bu kasaya gore
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
eheh bi gece özgün mehmet adı yanlış olmasın ama yunustu sanırım gece saat 3te silivriye gitmiştik bir yerden 200 200 dizelle otelin önüne geldik lastik patlakmış
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Lastikler yokohama Advan. Biraz sert bir lastik.
Ben ilk başta çok tırsak davranıyordum, direksiyona Turan abimiz bir geçti, pir geçti. Alet tüm virajları 180-200 km süratle döndü Ankara'ya kadar. Bolu Dağı İsmail'in yeri - Ankara gişeler 45 dakikada geldik. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Hayirli olsun kazasiz belasiz
bagaj üstü cıtası güzel olmuştur jantlar aracin krom aksami ile uyum sağlamiş maşallah
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Gurcell yıllardır içinde beslediğin apaçiyi kusmuşsun kabul et. Bu ne aga krom kapı kolu, cam vizörü
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
arabaya çok yakışıyor o aksesuarlar canım Tarkanım...
Ayrıca senin l200 için de cam rüzgarlığı var, tak da ne güzel duruyor bir gör. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Merak etme bende alırken, kapı kolu ayna vs nikelajı taktırmıştım. Şimdi plasti dip ile kaplıcam
![]() Nikelaj vs mersoda güzel oluo abi, __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Hacı arabanın her yeri krom anasını satim. Kapı kolu berbat duruyordu, orjinal inox aldım taktım.
Bugün de park sensörü taktıracam, 150 liraya yetkili serviste mi taktırsam yoksa kendim mi alıp 50 liraya taksam karar veremedim. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|