|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: yok
|
herkeze selamlar oncelıkle
aracıma her bır bucuk ıkı ayda meguaırs 82 numaralı cıla ve boya korumayı uyguluyordum yalnız bı kac kısıden duydugum kadarıyla boya koruma 6 ay sıklıkla atılmalıymıs bende her ay bu boya koruma tazelıgını korumak ıcın hangı marka cılayı kullanmalıyım onerılerınızı beklıyorum. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us buda aracın uzerınden karı temızledıkten sonrakı kırlı halı bıraz eskı fotograf yaptıklarımdan sonuc alabılmsmıyım yorumlarınızıda beklıyorum |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 01' ASTRA & 11' ASTRA
|
meguars nxt yada collinete 476s tavsiye ederim
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Ben kendi aracımda 6 ayda bir kil+M85+ m82+ M66+ Glaze+M34 ve p.black uyguluyorum sonra her yıkamada nxt veya collinate uyguluyorum ama bu tercihe kalmış.Ben renaultta nxt bmw de collinate kullanıyorum.Bu kombine bence iyi..Aracın zaten belli boyası iyi duruyor sadece 6 ayda bir kere yazdıklarımı denersen geri kalan 6 ay içinde koruması zaten kolay...
Sitede Rudvan var bizde ondan gördük öğrendik malzemedede yardımcı oldu saolsun o benden daha bilgili doğal olarak,görünce detaylı yazıcaktır. |
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Benim görüşüm aynı markanın ürünlerini kullanmaktan yana.Özellikle meguıars gibi firmalar kimyasal olarak birbirini tamamlayan ürünler üretiyorlar.Ben senede 1 kez boya koruma 2 yıkama birde nxt uyguluyorum her yıkama sonrasındada spray wax la parlatıyorum.Bence bu yeterli.
__________________________________ SAMPIYON GALATASARAY |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bende 3 ayda bir .... pb glaze + meg 21 + meg quik det. uyguluyorum..her yıkamadan sonrada sonax şampuanından sonra meg quik det. ile parlatıyorum..bana yetiyor..
__________________________________ 35 1/2 KSK ''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım " psn : derman3534 |
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: yok
|
cok sagolun meguaırsın hızlı cılasını denemeye karar verdım her yıkamadan sonra cıddı sonuc alınıyormus bakalım
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|