Printable View
ben okuyordum emekliye ayrıldım aldırdım kaydımı valla uğraşılınacak gibi dğeil :)
Alıntı: Dou Nickli Üyeden Alıntı Bizim zamanımızda daha kötüydü ankaraya koşturuyoduk şehir şehir gezip anadolu turu yapıyorduk toefl verebilmek için :D Toefl ı verdik gpa kötü diye geçirmediler bu sefer Yakacaktım kendimi kulenin tepesinde :hehe: bende ufak bir tur yaptım :P ankaraya gittim+ibt e girdim falan ocaktaki ilk sınavım 517 idi ağladım baya dekana ama ,neyseki geride kaldı o günler :D
Alıntı: littlevo Nickli Üyeden Alıntı bende ufak bir tur yaptım :P ankaraya gittim+ibt e girdim falan ocaktaki ilk sınavım 517 idi ağladım baya dekana ama ,neyseki geride kaldı o günler :D 2007 ocak 397 2007 kasım 557 gelişime bak vuuuuu :D
Alıntı: Dou Nickli Üyeden Alıntı 2007 ocak 397 2007 kasım 557 gelişime bak vuuuuu :D 487-540 :D okul seve seve insanı geliştiriyor haftasonunu yakıp kütüphanede mat 106 çalıştırabiliyor mesela
Alıntı: tünayK Nickli Üyeden Alıntı vereceklerı sadece mat1 ya muhendıs olsa nolcak? mat1-mat2-diferansıyel denklemler-sayısal analız-matematıksel modelleme alıcak:) isletme soyledigi icin onun adına düsünüyorum yoksa bende bilgisayar müh okuyorum bana fazla zor gelmez.ama tm den girenlere zor gelebilir.
Alıntı: tünayK Nickli Üyeden Alıntı vereceklerı sadece mat1 ya muhendıs olsa nolcak? mat1-mat2-diferansıyel denklemler-sayısal analız-matematıksel modelleme alıcak:) vahayt be bu kadar rahatını görememiştim cidden :D yeditepenin matematik bölümünü bi ziyaret etsin girecek arkadaşlar...