|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Lancer Plus + megane2 1.5 dci
|
navigasyonda bu iphone lardaki gibi dyno programı ile ölçüm yapılabilirmi acaba?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Lancer Plus + megane2 1.5 dci
|
hiçmi bilgisi olan yok olur yada olmaz ??
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corsa OPC
|
Hayır malesef.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: volvos 60
|
Navigasyon cihazınız direkt olarak ölçmez ancak; cihazınızı unlock ederek windowsCE 5.0 veya 6.0 (hangi versiyon ise) arayüzüne ulaşabilirsiniz, bu unlock menülerde işinize yarayan bir çok program bulabilirsiniz kadran, g meter, acceralator vs vs. Ancak bu ölçümler uydu bazlı ölçüleceği için min. baudrate değeriniz 57600 olmalıdır ki en az 5 uydudan data alabilesiniz. Ayrıca min.ram 128mb olmalıdır ki cihazınız donmasın. Bir tüyo; nav. cihazınız ana menude iken; menüleri çalıştırmayacak şekilde sırayla tıklamaya duyarlı en alt sol kısıma 5, sağ alt kısıma 1 kez peşpeşe tıklarsanız WinCE masaüstüne ulaşabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: volvos 60
|
Dynolicious (iphone) da gps üzerinden ölçüyordu yanılmıyorsam, bende piranha avatar unlock nav.da blackstyle 1.0 kurulu içinde otomobil ile ilgili 6-7 program var ayrıca winCE için nettede programlar mevcut bunları menüye ekleyip ilgili sys. ini. dosyasından program yollarını cihaza tanıtmak gerekir.
![]() Konuyu açan arkadaşımız navikolik.com sitesinden veya forumnavigation.com sitesinden bu bilgilere ulaşabilir dilerse. Bazı cihazlarda wireless, bluetooth özelliği de bulunmakta bu yolla bir elm327 wireless veya muadili cihaz ile obd verileri bile alınabilir. Selamlar... Son Düzenleyen semprimena; 08-05-2011 00:25. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Nokia'ya uygun dyno programı yokmu ya
ovide yok nette bulup yüklesem çok iyi olur..
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
Navigasyon cihazlarında WinCE olduğunu biliyorum ama bugüne kadar rastlamadım. Ben biraz üşengecim bu aralar, hem arkadaşın da işine yarar, bir iki tane WinCE'de çalışacak dynolicious muadili program linki verebilir misiniz? DashCommand muadili bir şey de varsa ne güzel olur. Android'de Rev var bildiğim. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
iPhone ve benzeri cihazlardaki dyno programı GPS ile ölçmüyor. Accelerometer var içinde. Aracın ivmelenmesini ve yönünü G kuvvetinden ölçebilen bir sensör. Hiçbir GPS cihazı yada oto indash felan gibi üründe böyle bir sensör hiç görmedim duymadım.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
![]() Bir iki paylaşım yapsın onu bekliyorum ben. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
lvme ölçen g meter yüklenebilen bi cihaza dyno ölçüme yarayacak bi program yüklemek mümkünmüdür peki ,,,nokia e72
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Bendede E72 var hiç merak edip bakmadım. Ancak ivme ölçeri 3 eksen ise bir program ile bu hesaplamayı yapabilir. Ama hazır bir program varmı bilmiyorum. __________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
Smili bir şeyler anlatır dedim ama yazayım madem. Konu hakkında bilgim var zaten. Uzun süredir GPS kullanıyorum, adam gibi Türkiye haritası yokken bluetooth gps kullanıyordum. 5 uydu görürsem ne güzel diyordum. Ben diyorum ki yukarıda yazan arkadaş direk program linki paylaşsın. O link paylaşana kadar zaten benim bu konuya yazdığım ilk mesaj konunun sorusunu cevaplıyor. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
Bu arada ipad çakması , içinde ivme ölçer olan android işletim sistemli tablet pc lere göre dyno yazılımı varmı?varsa halihazırda kullanan varmı? |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 23:04 ::::

ovide yok nette bulup yüklesem çok iyi olur..