ben bi konuşurum bakalım ne diyor güsel duruyor araç maşşallahı var motorda güselmiş tadından yenmez![]()
ben bi konuşurum bakalım ne diyor güsel duruyor araç maşşallahı var motorda güselmiş tadından yenmez![]()
34 Si 5332
aynen hacı biraz kenarda birikimim olsaydı bıraktığı yerden dewam edicektik off roada ama işte kısmet olmadı bizde rolle sardık![]()
34 Si 5332
burda var birkaçtane eski plakamla. diğer resimler evdeki pc de.
http://www.techturkey.com/forum/foto...-black-si.html
arkadaşlar konuda birisi D16a9 motorun artı ve eksi yönlerini yazsında okuyalım
buyrun sizce artıları eksileri nelerdir.
edit:b16 yazmısım.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
[QUOTE=mert-si;2273026]maşşallahı var abi valla diri duruyor[/QUOTE ]
bu güne kadar aldığım araçların kozmetik durumlarına acayip takıntılıydım ama si sayesinde bundan vazgeçebildim. mekanik olarak olması gerekneden aşşağı olmasın varsın fazla da olmasın. gariban vti i![]()
ben iç aksanı olarak söfor koltuğunun sağa doğru eğik durmasını gördüm bi kaç si daha sonra bardaklığın kırık olduğunu gördüm allah şükür onları düzelttim motor olarak yağ pompasına dikkat etmemiz gerektiğini duymuştum fazla yüksek sürate gidildiğinde sorun olabilirmiş yenisinin fiyatı biraz pahalı old insanlar değiştirmiyorlar fakat daha sonra motor yapılabiliobnm bildiklerim az çok bunlar
34 Si 5332
Selam eg'ciler, hayırlı geceler, yeni konu hayırlı olsun.
Yağ pompası konusunda kol çıkarmış tecrübeli arkadaşların dediğine göre, gazlayacam diyosan değiştir pompayı kafan rahat olsun diyorlar, orjinali servisten başka yerde yok, ikinci eli de güvenilmez, o yüzden 450 tl bayılıp sıfır almakta fayda var diyorlar.
Ama benim araçta filtre dahi olmadığı için ve çok gazlamadığım için benim açımdan sıkıntı yok.
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
Bende burdayımarabamı dıştan toparlıyorum motor olarak stock diye adlandırdığımız artık filtre (dandik
) egzoz ( nerdeyse sıkıştırmasız
) birde düz boru vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)