|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
marmariste sitemizden kimse varmi arkdslar bi arac buldumda bi bakabilirmi diye sorucaktim bosuna gelmiyim
tesekkurler
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
guncellllllllllll
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Audi
|
suan ankaradayım ama sen aracın lınkını yolla bana pmden ,bızımkılere baktırırım
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
tamam dostum pm atiyrum
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
gökhan 19 mayısta marmarise gidiyorum kiteboard yapmaya. Araç nerdeymiş bana bilgilerini atsana. Yakınlardaysa gidip bakabilirim. Tam olarak öğrenmek istediğin nedir?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
21 temmuz'da balayı için tatile gidicem gökhan.
O zamana kadar bakan olmazsa ben bi kaçamak yapar bakarım :P Şaka tabiiki
__________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|