Müdürde asyalı gıbı :D:
Printable View
Müdürde asyalı gıbı :D:
ahhah şimdi eli eteği çekti ama Güneşte hatrı sayılır yiyicidir(yiyiciydi) :D
YouTube - mega eating by gunes
afiyet olsun :D güzelmiş
sonra double da yapmıştı onun da videosunu bulsana :D
dükkanda jumbodan saklı yemek yiyemez olduk :) teslim olduk ama en sonunda sorgusuz gelip çökebiliyor yemegimize helal olsun tosunuma :)
la hiç sosyal mesaj veren yok
şaka maka fazla kilo sakat kalp damar saglıgı vs vs ... dikkat edin beyler :)
Obezite, insan vücudunda yağ hücresi(leri)nde depolanan doğal enerji rezervlerinin ciddî risk oluşturacak düzeyde artması ve sonuçta ölüm oranlarının kaçınılmaz olarak yükselmesi ile karakterize bir hastalıktır. Yağ dokusu rezervlerindeki bu artış kişinin biyolojik özellikleri, psikolojik yapısı ve çevresel faktörlerin henüz aydınlatılamamış kompleks ilişkisi sonucunda ortaya çıkmaktadır. Vücut ağırlığındaki fazlalığın Koroner kalp hastalıkları, Tip 2 Diyabet, İnme (beyin damarlarının tıkanması sonucunda gelişen felç), Uyku Apnesi, Osteoartrit ve Sosyal İzolasyon gibi ciddî hastalıklarla olan ilişkisi bilimsel çalışmalarla ispatlanmıştır. Obezite geleneksel yöntemler ile tedavi edilebilen basit bir fazla kilo sorunu değildir, yüksek sağlık riskleri taşıyan ciddî bir klinik hastalık ve tehlikeli bir toplumsal sağlık sorunudur.
Jumbo helal olsun :icon_tup: Son mesajın altınada ne sosyal mesaj oldu :D
Untitled on Vimeo
pek iddialı değilim ama çaldığımız mekanın sahibi bi müşteri ile 2 shot tekilasına iddialaşmışlar. bende elimden geleni yaptım.. :)
gece gece bıdaha lutfen boyle vıdeolar koymayın ozendırdın resmen kardeşim usenmedım mektanıldsa gittim dabıl çizgurger yedım geldım :D Kulağaını az çınlattım :D
vay arkadaş açım zaten üşeniyorum mutfağa inmeye :D
EMG emredende böyle bir video bekliyoruz....
açız canımız çekiyo aracımız yok mğadurumda mağdurum :D
nan nasıl becerdın :D
yuhannesburger :D
maşallah,
EMG Emre,
sende de var bu potansiyel, yaparsın janım... :D