|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
Arkadaşlar geçen nisan ayı civarında kendi aracımla trafik kazası yaptım,yan yoldan önüme hatalı bir şekilde bakmayarak çıkan sivil ekip otosuna vurdum ve aracım buyuk hasar aldı bana göre %100 polisler suçluydu şansımada karşı tarafta trafik ekipleri varmış olayı gördüler daha sonrada mobeseden sivillerin suçlu olduğu belirlendi,aracımdaki hasarı karşı tarafın sigortası karşılıycak yalnız bu ya pert yada yaptırma kararı alıncak ama bu şirket öyle kötü bir şirketmiş ki ilgi sıfır aradan zaman geçti hala bana dönmediler ne ödeme nede bir teklif exper dosyayı göndermiş merkeze hala dönmediler en sonunda biz aradık normal numaradan ulaşamadık 444 lü bir numara çevirin diye bir mesaj geldi onu çevirdik anında karşımıza yetkili çıktı,durumu bildirdik aradan ne kadar zaman geçti piyasa araştırması yapılcak dendi ve halada beklıyoruz haber tekrardan aradıgımızda gene aynı seyı soyledıler ve obur hafta bızı arayın dedıler,megersem aradıgımız numara ücretliymiş normal numaradan yetkili cıkmıyor ücretli numaradan yetkılı nasıl olduysa cıkıverdi,neyse o gün bugündür haber bekliyorum ne arayan ne soran var lanet olsun dedim böyle sigortaya resmen mağdur etti beni,zaten araştırdım piyasadaki en kötü sigorta şirketlerindenmiş ankara sigorta,burdan da eğer sigorta işi olucak arkadaşlar varsa kesinlikle ankara sigortayı tercih etmeyin yazıklar olsun böyle şirkete ilgisizlik,bilgi verme olayı sıfır işleri ağırdan almaları ise cabası aramızda varsa bu şirkette çalışan arkadaslar yanlış anlamasını istemem benim muhtabım direk ana merkezdir,bunlarıda sizlerle paylaşmak istedim teşekkürler..
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Sıgorta sırketlerının arasındakı en kotu sıgorta sirketı Ankara sigortadır
ucuz yaptıgı ıcın genenllıkle her işlemde problem yasandıgını az cok bılıyorum gecmıs olsun |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 101
|
Küçük sigorta şirketleri 6-7 ayda parayı verebiliyorlar anca. Hele bir de maddi hasar büyükse bekle babam bekle.
__________________________________ ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Bende tam bu şirketi araştırıyordum..
Axa sigorta 4.800 tl Anadolu sigorta 4.000 tl Ankara sigorta 2.000tl benim aracım için verilen fiyat teklifleri..Ankaraya yaptırcağıma kaskosuz binerim daha sağlıklı ozaman. Geçmiş olsun Murat sürekli üşenme telefonla ara gün aşırı rahatsız et. |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
en cok problem yaşanan sıgorta sirketı |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Sahibinden.com'dan telefonumu bulmuş bir tane acenta illada ankara sigortadan yapalım polis memurlarının sigortası çok güvenilir filan diye anlattı 1 saat hep tırı vırı demek uzak duralım.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
aracım ankara sigortadan kaskolu. hep bu firmaya yaptırdım. hiç yanlışını görmedim. önceki aracımda hırsızlık yapıldı, anında ödendi. kuzenim pert etti hemen ödeme yaptılar. istanbul bölgesi çok ödeme yaptığı için gecikme olabilir.
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Bizim parayida gec yatirmisti ibneler arayin surekli ve sikayet var a yazin.bize eksik yatti oraya yazdim hemen yatirmislardi eksik kalani
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Geçmiş olsun.
Sanırım serkan senin için aramıştı onada izah etmiştim. Belki vazgeçersin diye caydırma politikası olabilir.Her gün arayıp rahatsız etmen gerekiyor.Sen bıkmıycaksın onlar bıkacak. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ......
|
Geçmiş olsun murat.İes'lemi yaptın kazayı..Üzüldüm..
__________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Ucuz etin yağnisi misali..
2 Sınıf Sigorta Acentelerinde yaptırdığınız her sigortada sorun yaşayabilirsiniz. 3 kuruş fazla verin kafanız raat olsun. |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: .
|
Ankara Sigorta iyi bir şirkettir.Geçen aylarda şirket olarak küçülmeye girdikleri için Bölge Müdürlüklerini kapatarak Genel Müdürlükten işlemleri devam ettiriyorlardı.Muhtemelen sizin hasarınız da o döneme denk gelmiştir ,aksaklıklar yaşanmıştır.
Ankara Sigorta özünde iyi bir firmadır her firmanın aksattığı dosyalar var dosyanızla ilgilenirseniz bir an önce çözüme ulaşırsınız Oğuz un yazdığı gibi her gün arayarak tabir i caizse taciz edin kısa sürede sonuçlanacaktır |
|
|
|
|
|
#14 | ||||||||||
![]()
|
sorma armagan ies le yaptık gitti arabam,o sanayide dururken gittim yeni bir tane aldım aynısından birebir ikizi ben hiç sevmedim tavsiyede kesinlikle etmem ama isteyende yaptırabilir tabiki. __________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
||||||||||
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
aramaya devam murat... uyuz olup gelip bakıcaklar başka türlü rica ile olmayacak gibi senin işin.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: .
|
dosya numarasını pm lermisin
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
ya aga sorma valla ya böyle adilik şerefsizlik olmaz beni çok zor durumda bıraktılar kimseye araçla ilgili net konusamıyorum başta sen, biliyorsun zaten :S
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |