|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: --
|
Arkadaşlar selam,
Bu konu hakkında tez hazırlamam lazım. Tezin içerisinde makaleler ve anket + analizleri de olacak. Makale sitelerinin neredeyse tamamı paralı. Bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri var mı? Ve/veya ekşi sözlük üyeliği olan varsa makale aranıyor başlıklarından beki benim için ricada bulunabilir. Bununla beraber SPSS portable programım mevcut ama önümüzdeki hafta tamamlamayı planladıgım anketin tutarlılığını analiz etmek için bu program konusunda bana yardımcı olabilecek birisi de çok işime yarayacaktır. Teşekkürler aydin Edit : Dijital oyun Rehberi / Mutlu Binark mob marketing digital culture / gill walker Bu kitapların dijital hallerine ya da dogrudan kendilerine sahip olan arkadaşlar da yardımcı olurlarsa sevinirim.. Son Düzenleyen rodya; 09-05-2011 13:03. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Corsa C
|
ne tür makale? pek çok bilimsel makale scholar.google.com üzerinden indirilebiliyor
__________________________________ if in doubt, lift up a little. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
İngilizce makale olabilir. Bakıyorum hemen oraya da teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Tezinizin konusu nedir? Tam olarak ne istiyorsunuz? Anlayamadım doğrusu. Bir açıklarsanız, muhtemelen yardımcı olabileceğim gibime geliyor. : )))
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Oyun pazarlama
|