Arkadaşlar ankarada 350-400 hp civarı evo x e denk araçlar ile denemek isterim aracıma yazılım filtre vs. yaptırdım farkı görmek istiyorum.istenilen her akşam saat 22:00 dan sonra deneyebilirim.
Arkadaşlar ankarada 350-400 hp civarı evo x e denk araçlar ile denemek isterim aracıma yazılım filtre vs. yaptırdım farkı görmek istiyorum.istenilen her akşam saat 22:00 dan sonra deneyebilirim.
karıştırma fazla ibo![]()
imzana ROL HATTI yazmamışsın ama olmamış
Yazılımsız halini gördükten sonra yazılımlı halinle umarım denemek isteyenler çıkar hacım, kimseler de çıkmazsa turbo vtec le deneriz kayıtdışı![]()
Kaldırdım bekliyorum hayallerimi aldın benden hadi gel zor durumdayım diyosun he![]()
Sana bi koca lazım o da bu gece lazım galüba biraz bekle birilerin buluruk musticiim![]()
bende denemek isterimde bilirsin Ruh Acımaz Reyizz...![]()
Bence en mantıklısı siz bi ramazanla deneyin geçen gün onada söyledim. hem sende farkı görürsün. yazılmdan önce denediğin adam akıllı farkı görebilceğin bi araç![]()
ihale bana kaldı sanırım ama Benim araç ayarsız yürümek taraftarı değilim ama hiç kimse cıkmazsa deneriz.Mustafa
Dip Not : " Hala beklioruz Oz Abi Umudumuzu Yitirmedik "
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
e90 m3 istiyorum günceli turbo vteclere karşıyım günceli![]()
:P abi öyle yazma cook ayıpBenim kafamda Aks alıp limitlere cıkarıp arabayı sadece rol ve drag için kullanmak wardı ama sonradan herkes atar gider yapmaya başlayınca aks olmadanda ayarın olmasının şart olduğunu düşündüm
Her geldiğinden bi aksilik cıkıyor bi türlü görüşemedik en kısa zamanda halledeciğini düşünüyorum
Burdan Saygılarr![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Kuzenime çıtlattım deneyelim dedi Rover 220 Turbo araç. Numarasını PM olarak atıyorum
Edit: Araç Not stock..
ben de şahidim ki bu cümle birilerine pis kapak oldugeçmiş olsun
zn nin ayarları değişti mustafa. yani aynı durumda degil. senin için kıstas olmaktan çıktı malesef. ben de yazılımlı halini merak ediyorum. ayarları değişmemiş bir araba ile önceden çekilen video varsa hem öncekini hem de yazılımlı hali ile çekilen video yu koy da aradaki farklı görelim kenk.
güncelllllllllllll
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)