90 dakka boyunca 22 tane koşup terleyen adamı izlemekte homoseksuellik o zaman. bu herif gibiler yüzünden türkiyede spor futboldan öteye geçemiyor.
Printable View
90 dakka boyunca 22 tane koşup terleyen adamı izlemekte homoseksuellik o zaman. bu herif gibiler yüzünden türkiyede spor futboldan öteye geçemiyor.
iyide f1 daha gitmediki neresinden uyduemus bunu bu dangalak
Saka olsun flan dıye yazmıs dımı bu kadar beyınsız olamaz ya okurken acaba hıcıv mı yapıyor dedım kendı kendıme
Çok cahilce,çok düşüncesizce yazılmış bir yazı dolmuş şöförü ile formula bir söförünü nasıl bir tutabiliyor hiç anlam verebilmiş değilim
Beyler adam bâriz hiciv yapıyor. Ya yazının tamamını bütün olarak okuyup değerlendirmiyorsunuz, ya da okumadan alıntılayarak yorum yapıyorsunuz.
Bu ülkede minibüscünün, taksicinin bile kendini schumi sandığından, kimsenin elin gavurunu beğenip de izlemeyeceğini anlatıyor. Bunu yaparken de içten içe ülkede bu spora ilgi gösterecek, gelip izleyecek, takip edecek kapasitede insanın çok az olduğundan dem vuruyor. Bu ülkede otomobil sporu denilince caddede, otobanda makas atmak anlaşıldığından dem vuruyor. Nerede bizde de schumi gibi pistte döktürüp, trafikte efendi efendi araba kullanan adamlar diyor.
Böyle olunca da tabi ki pistin hasılatı düşer, ilgi görmez ve kapanır diyor. Hatta toprakla dökelim, gömelim diye yorumlar bile yapılır hakkında diyor.
Yani o da sizinle aynı şeylerden, F1'in yeterli ilgi ve alakayı görememesinden şikayetçi. Yalnızca bu düşüncesini hivic yoluyla aktarmış...
bu ezik herif gençliğinde bunlara çok özenmiş herhalde ezilmiş.aptal herif bırak sen bu işi ilk ve son yazın olsun
yazıda her kesme af giydirmiş okumuş yazar olmuş ama adam olamamış.Bizim millet kompleksli adamın babasının parası vardır yer kime ne yoksa gider maaşla bi yere girer çalışır ondan da kimene aldığı parayıda ister at yarışına basar ister f1 yarışına herkez herşeyi bilip karışır kendi halince yorumlar oldu
Anormal birşey yazmamış bence yazdıkları doğru ancak zor anlaşılır bir şekilde yazmış.
Öte yandan F1'in gitmesi & kalması ile ilgili: Bu sorun tamamen organizasyonel dangalaklıktandır. Pistin kullanıma açıldığı ilk sene pistin takvimi oldukça doluydu yabancı yarışlarda ve birçoğu hatrı sayılır seyirci topladı. İlk seneden sonra organizasyon işleri biraz daha devlet yoluyla halledildi sonuç bu.
Ama her ne olursa olsun pistin yıkılması sökülmesi gibi hareket son derece yanlıştır. Türkiye'nin adam akıllı 'tek' pistidir.
+1
Beyler Selahattin Duman'ın tarzı budur.Ben yıllardır okurum kendisi hep bi makara alaycı dille yazar .Anlatmak istedikleri ana fikir olarak saklıdır.Daha önceki yazılarınada bakın.
Özellikle tavsiyem Meşur petrus şarapı vardı hane şişesi 1000 euro onu denemiş deneyimlerini yazıyor .Şarap ı istedik gelene kadar binlerce oaly oldu özel arabası ile geldi cart u curt u özel çıkarıldı uzman geldi ilk kokladı kalite kontrolu yaptı vs vs vs güzel makara bi dille anlatıyor en sonunda denedik diyor bumuydu yane sokakta tanımadığım birine versem köpek öldüren in bi üst ü der geçer diye anlatıyor .
Bu da akil yoksunu iste, sevdigim 2 soz var
1- bilgi sahibi olmadan fikir yuruten insan modeli aptal dedigimiz..
2-bos tenekeden cok ses cikar..
otistik hastalığı olanlar oldukça zeki olur..
Bu zıhnıyetı nereden hatırlıyorum ben,hıc yabancı degıl!!!!
Çok ön yargılı okuyorsunuz emin olun oda aynen bizim gibi düşünüyor , Yazınları at gözlüğü ile bir nefesle okumayın biraz anlamını çıkarın.Bu yazarın tarzı böyle diğer önceki yazılarınada bi bakın derim.
sellahattin dumanı dikkatli okuyun ters birşey yok :)
senin zihniyetine sıçayım pezemek sensin asıl utanmaz ya...
biz 850 gözetmen komser medical ekip race control kıçımızı yırttık bu sene iyi geçsin diye.müdahaleleri zamanında yaptık. ben canımı 2 kez tehlikeye atıp pistten parça aldım. Sen oturup o nalet gerizekalı koltuğundan bunları yaz.
Kına yakmaya başlama f1 devam ediyor çünkü :) bizzat yarış bitiminde race control serkan yazıcı ve direktör mazhar abinin anansudur.
F1 devam ediyor bilginize