|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
"Ktahya ve Eskiehir'e acil panzehir gnderin... Blgeyi boaltn" - Hrriyet Gndem
Kütahya Valisi Kenan Çiftçi: “Risk kalmadı, tehlike geçti.” Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Murat Taşdemir: “Tehlike geçmedi. Kütahya ve Eskişehir’de hastanelere panzehir gönderilmeli.” Meteoroloji bölgede üç gün boyunca yağış beklendiğini açıklarken, Oda Başkanı Taşdemir "Yarın metrekareye 20 kilogram yağış düşecek. Bu ortalama yağış miktarının yaklaşık beş katı. Havuzlara ise 22 bin ton yağış düşmesi bekleniyor. Bu başlı başına bir felaket. Barajların yarın yıkılma ihtimali çok yüksek. Son uyarımızı yapıyoruz, bölgeyi hemen boşaltın." dedi. __________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
klasık hukumet lafları...onlemımızı aldık sorun yok...
__________________________________ 205 GTİ 16 V 1.9 Megasqurıet 1. 2. 3.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
Şuan kimse felaketin farkinda degilde , siyanürlü atık barajı bu , özelleştirilen gümüş işletmesinin sorumsuzlugu yuzunden facianin esigine gelinmis..bugun baraj incelemesi yaptik biz , dua edelim son baraj da zarar gormesin..
ciddiyim o baraj da yıkılırsa cok cok buyuk felaket olur...fazla uyandırmıyolar milleti.. özelleştirilen şirketin sorumsuzlugunun rezilligi.. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
cem baskan varmı yapılabilecek bişey burası için
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
doğa katliamına devam... yeter ki para bir şekilde gelsin de doğa kimin umrunda...
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
suan calismalar var ama , yeterli zaman var mi tartisilir , dogaya o kadar kısa surede set kuramazsin ki..
Böle bişey olamaz, eski şirketin üretim kapasitesini yakalamak için kaç kat fazlasıyla üretim yapmislar , kimse hesaplama bile yapmamis saka gibi.. Eskisehir kutahyayı gectim karadenizi bile etkiler o kadar atık .. dogru kullanmadıgın hersey tehlikelidir. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
öyle bi duruma gelmişizki doğayamı sahip cıkıcaz, internetemi, kendimizemi sahip cıkıcaz harbi bilmez haldeyiz....
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: E36 325i coupe
|
İşin garibi tam o köyün olduğu yerde görev yapıyorum,300 den fazla öğrencim civar köylerden taşımalı geliyor.Çocuklar,köylüler herkes panik içerisinde,doğal olarak biz de endişeliyiz. Açıklamalar tehlikenin olmadığı yönünde ama bu konuda bir yorum yapamıyorum.Endişeyle görevimize devam ediyoruz..
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: fd6 civic
|
bir baraja sahip çıkamıyorsak nükleer santral filan haram bizlere..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
ört ört üstünü bişey yok. kapa gözünü...
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
TechTurkey
|
Benim en cok canımı sıkan şu para hırsı , bu halde hala bi süre daha calıstırmıslar fabrikayı..Bu nası bi olaydır ya , köylünün acıklamasında videoda duyuolar bak 8:30 saniyede hala calısıyor diyo.O sekilde fabrikanın calısması kelimelerle tarif edilemez , nasıl bir mantık çözemedim ben ; vali ben durdurdum diyor ama demekki çalıştırmışlar hala; __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
şuan alınan önlem baraj setini güçlendirmek mi , yoksa suyu tahliyeye mi çalışılıyor? Tahliyeyse o tahliye edilen su nereye taşınacak?taşınan yerdede işinci bi felaketle karşı karşıya kalınmasın?
Biz balık hafızalı milletiz felaketler katliamlar olur biz unuturuz rahat olun...kaç sene önce oluduğunu hatırlamıyorum...adının açıklanmadığı ama yetkililerce bilindiği söylenilen bi ilaç firmasının ;; geri dönüşümü çok maliyetli diye gizlice toprağa gömdüğü içi zehirli atıkla dolu binlerce mavi bidon çıkmıştı geniş çaplı boş bi araziden....kaçımız hatırlar o olayı?acaba hangi sorumluya ceza verildi? Bundada bişey olmaz , herkes cebine , işine gücüne bakar , olan benim köylüme fakir fukaraya olur. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
bir şeyide düzgün yapalım arkadaş ya okudukça yuh diyorum yazık gerçekten
inş bir facia ile sonuçlanmaz ... __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
korkunç bir olay bu ya korkunç gerçekten
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: fiat
|
önceden durumun bu boyutlara geleceğini tahmin edememişler mi.Bu nasıl bir durumdur.İşletme olarak üretim yap,kapasitenin üstünde atık olsun sonunun nereye gideceğini düşünme ki okuduğum kadarıyla sonucu cidden bir felaket.Devletin kontrolünü geçtim( bir baca için birkaç kez ölçüme gelirler.Ama tabii ki haklılar.) bu işletmede hiç mi ileriye dönük planlama yapmamışlar?
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |