206 s2000 gecemez hele turbolu yok ole bısey
Printable View
206 s2000 gecemez hele turbolu yok ole bısey
Valla s2000 in sahibi geçti demiş artık bize yorum duşmez bence ....
arkadaşı yolda gördüm arabası şahane gidiyo . boncuk gibi maşallah makine de fenalarda. o nası bi ses bilemedim HKS falan heralde egzost ?
206'yi ben kullaniyodum itb'i ben taktim beyini ben programladim bendim hepsi 360 modenayla denedik egsantrik 368 derece olduu icin 368-360=8/6 yani yarim boy geciyorum 1 corap alicagim var...
anladım ben onu ahahah :)
elımızden bu kadar geldı yardımlarndan dolayı emegı gecen butyun arakdaslarıma sonsuz tesekkur ederm
206 yı koca kafalı bi arkadaş kullanıyodu . Arabanın yapımında yardımcı olan arkadaşlara sesleniyorum burdan :) Fenaa makina oldu :)
selam
"avcinin atisina karisilmaz"
saygilar
sami
Bu geyik nedir ya resimdeki araba 1.6, içi gti bile değil, motorda emme egzoz ters yani 1,6 motor ne iş anlamadım neyse
HEŞERİM YAPTIK 1 kere 1.4 o aşalama baqim sen arabayı :):) 368 derece egzantirikleri gördümü sen :)
Duyduguma gore RACE STAGE 8 Magnezyum debriyajida siyirmis . Nasil tutunacaksin.
soru : levrek bir tatlı su balığımıdır :)
Ne araba yaptıh be murat J's Tolgayı Bile gectı :D
zuahahha :D
abi murat yaparsa bikere yapar ne zamandır giizlediği silah buymuş deemek.geçen diyodu 4 kappı 206 denemek isteyen varsa buyursun gelsin.gittim kaputu bi açtı vazgeçtim zaten dedim gerek yokk.biz en iyisi AF de bi çay içelim gelmişken beraber:)
nedemek muratcım dahı beynımle ve muhtesem teknık bılgımle herzaman boru tutarım :D zuahahha
kardesımın arabasının masallahı war bızde denıces ıdman amaclı
Maasallah kardesim arac cok saglammıs
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::h ahaha::hahaha:
6 sayfa geyik okumak güzeldi
walla bende bugün gördüm arabayı...güzeldi..egzoz güzelmiş...onu beyendim..:D gidişide fena diil haaaaaaaa....:D :D
-Ulan bide sonua kadar okuttunuz .. :D
bende baştan sona kadar okudum ama hala nediyeceğimi bilmiyorum:beuj:
muratım maşalalh durdun durdun sonunda turnayı gözünden vurdun
çiköfteci dayı bahsetmişti makinandan da böyle birşey olucağını tahmin etmiyodum ben
buluşalım vallahi ya,geçenlerde gittim dedim böle böle anıllar geldi aradık bulamadık seni falan,memleketteydim dedi :)
sercan yalasın ya :D o burger çocuğuu
bu arada sabah arabayla geldi aldı murat beni o neydi ya şaka gibi yok böyle bi araba özellikle HKS acayip bi ses cıkartıyo wuww tutuldumm caddede kapıştık herkesle cig köftesine :D
özgür keserim gırtlagını sil resimleri anladın sen onu ahaha
sercanım bu mılletın senle alıp weremedıı nedır aksam gelıyomsn yıyomuyus cıkofte :D
açtırma agzımı :)