gorusur cnm herdayım ne okulu turgay arabadan wakıt mı warda okula gıdıcem okumuyom gazlıyom :D
Printable View
gorusur cnm herdayım ne okulu turgay arabadan wakıt mı warda okula gıdıcem okumuyom gazlıyom :D
oo bu makina fena yaa.murat kardeşim cama geçen akşam 100 $ yapıştırdı alırsan senin olur dedi bi gaz açtı 5 te kesiciye girene kadar alamadım:)ciddi yürüyo makinee.maşallah kardeşim kazasız belasız kullanman dileğiyle.çok uçuk bi araba yaptınn.
206 s2000 gecemez hele turbolu yok ole bısey
Valla s2000 in sahibi geçti demiş artık bize yorum duşmez bence ....
arkadaşı yolda gördüm arabası şahane gidiyo . boncuk gibi maşallah makine de fenalarda. o nası bi ses bilemedim HKS falan heralde egzost ?
206'yi ben kullaniyodum itb'i ben taktim beyini ben programladim bendim hepsi 360 modenayla denedik egsantrik 368 derece olduu icin 368-360=8/6 yani yarim boy geciyorum 1 corap alicagim var...
anladım ben onu ahahah :)
elımızden bu kadar geldı yardımlarndan dolayı emegı gecen butyun arakdaslarıma sonsuz tesekkur ederm
206 yı koca kafalı bi arkadaş kullanıyodu . Arabanın yapımında yardımcı olan arkadaşlara sesleniyorum burdan :) Fenaa makina oldu :)
selam
"avcinin atisina karisilmaz"
saygilar
sami
Bu geyik nedir ya resimdeki araba 1.6, içi gti bile değil, motorda emme egzoz ters yani 1,6 motor ne iş anlamadım neyse
HEŞERİM YAPTIK 1 kere 1.4 o aşalama baqim sen arabayı :):) 368 derece egzantirikleri gördümü sen :)
Duyduguma gore RACE STAGE 8 Magnezyum debriyajida siyirmis . Nasil tutunacaksin.
soru : levrek bir tatlı su balığımıdır :)