eray reyizz son mac diyorum gidelim diyorummmm :D
Printable View
eray reyizz son mac diyorum gidelim diyorummmm :D
@CM
kanka sen amatör ü geçmiştin yetenek varmışda zamanında üstüne gitmemişin , ben burdan bağlanamıyorum bağlasan bile lag sorunu oluyor takılıyor ama eski kadro gelirse zevkine her türlü girerim ben. Zaten ikizlerin açtığı server ın duruyor olması lazım
olum bizim trübün iyidi migros üstündekiler resmen çin işkencesi görüyodu bağarmayana tokmak fırlatmalar falan herkez playback yapıyodu orda :hehe: ama sefa başkan artık onu bile çözmüş yüz mimiklerinden anlayıp öyle bir davul tokmağı fırlatıyoduki kanas versen öyle vuramaz :D
kanka utkuyla gecen konusuoduk server işini alıcam falan diodu toplu bi konusuruz o zaman
o servera bakamadım ben hiç acaip doluyduım , ping sorunu bendede var deneyeyim bakayım ping olmazsa gireriz inceden tayfayı toplayp kanka
ahahahah maçı sorsan nası gidiyo diye kimsenin haberi yok :D tribünde her türlü adam varya çözemedim
biletler biletixde sanırım taç catlasa 10 15 liradır bjk ts macında 25 filandı
cCc KanadaReyiz cCc
m.milliyet.com.tr
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResi...i-1337504.Jpeg
evt hadi herkez +31 yaparak eklesin kendini listeye
+eay
İstanbul BB Spor Kulübünün Boz Baykuşlara Hediyesi on Vimeo
videoya gel ahuhaa
sonu çok iyi
kaç yaapaarrrr
40 yaparrr !:D
Çok iyiler ya.. Valla istanbulda gitmek lazım maçlarına. :D
incinin facede aktif bi grubu vardı kayseri için organize olmuşlardı zaten otobüs falan kaldırıp maça gidiceklerdi ama bulamıyorum grubu ya kapandı yada beni attılar anlamadım :D :D :D
trt pankartı ve kv nin aktorüne okutturdukları şiir bomba olmuş valla gidilmesi lazım.
bize heryer deplasman yazısını stadda görmüştüm süper yaa baya yaratıcılar :))
Ben zaten uzun bir süredir soran oldumu İ.B.B'liyim diyorum. Fenerbahçe futbolu artık keyif vermiyor, 3 büyükler dalgası beni artık sarmıyor. Ben federasyonsuz bi maç izlemek için İBB izliyorum, yalın futbol, mis gibi. :)
Bu da boz baykuşlar forumunda paylaştığım bestem;
Antrenmanda Deplasmanda
Bozbaykuşlar hep yanında
Durdurak bilmeden
Uçuyoruz biz sana
Lordumuzsun sen bizim
Liderlik kesin bizim
Aşığıyız bu rengin
Haydi şimdi maçlara
Abdullah baba duy bizi
Ve şimdi uçur bizi
Canımız minneti