|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: B18c Swap EK (4dr) - Fd2 TypeR - e60m5 :) Mesela yani
|
Şimdi arkadaşlar Bırcogunuz kızabılır neden boyle bısey yaptın dıyebılır ama! Burda Soz konusu olan ınsan hayatı.
BENIMDE SATMIS OLDUGUM d1spec Renklı bıjonlar Gecengun Bı abımızın 400hp cıvarındakı arabasında 'PİST''te Asırı zorlanma sonucu Kendısını Atmış ve lastık yerınden fırlamıstır. Ama tekrar pıstte oldugunu hatırlatıp cadde de cok zor oldugunu belırtmek ısterım yınede allahın ısı bellımı olur sonucta kul yapısı sız sız olun Fazla yuklenmeyın aracınızda takılıyken (dıpnot benımde aracımda hala takılı ve cıkarmayı dusunmuyorum) ama boyle bı olay yasandı kımsenın vebalını kaldıramıcagım ıcın bı acıklama yapmak ıstedım daha bu haftasonu yasandı olay hepınızın haberı olsun bugune kadarkı aldıgımız ılk sıkayet tekrar yasanmaz ınsallah Iyıgunler. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Bunu düşünüp yazman bile güzel birşey
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
o bıjonlar daha sıkarken yamuluyor ebay da 7075 alımınyum dıyor ama külliyen yalan alicim, hayatta takmam yürüyen aksamdın en önemlı parcası bijonlardır , araba güzel görünsün diye hayatımı çöpe atmam yanı, ben bu malzeme işinden bıraz anlıyosam takılacak şey değil o bijonlar
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: im yok gibi..
|
kötü bir durum ama seni düşüncenden dolayı tebrik ediyorum
bunlar normal bijonlardan biraz daha yumuşak sanki malzemesi rıdvanınkini tabancayla sıkmışlar bijon anahtarıyla açarken anası ağladı 4 tanesinin
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: stock 1.4 is&yuan 150 cc cross&yamaha DT 125 R cross
|
![]()
__________________________________ 05352793533-05545364484
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
etme mehmet şimdi düzde sıkan adam oturmuş gaza yolda bır cuval var kacayım derken koptu bıjon gıttı işte , bu bijonlar sakat kardeşim onu bılır onu söylerım , eger bıjonların malzemesı söylenen malzeme olsa dayanımı 1050 denılen ımalat çeliğiyle aynı , ama malzemeler söylenen malzeme değil
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
ben yapalı cok oldu
![]() 2d çizimini istermısın ?
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
alemıyum dıye hosuma gıdıyordu sonra dedım ben onu dagıtırm dedım alamdım pıstte dagıtan cıkmıs can guvenlıgını en ust sevıyede tutuyourmm orjınalden sasmam ama cok guzel gorunuyor
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
buraya koyayımda isteyen çelikten yapsın hem güzel olsun hem saglam
![]()
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Allah korusun yaa.
Daha önce böyle bişey olmamaıştır ve inşallah bu son olur. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
teşekkürler yusuf tezgah bakalım bunlarda işe yarıcakmı
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: AMG
|
sökün atın arkadaşlar o bijonları...
Rays boşuna 300$ istemiyor bir set Bijona. Son Düzenleyen Renç; 12-05-2011 00:56. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
bunları yapmak için ya hem cnc torna hemde dik işleme merkesi olacak , yada c eksenli bir cnc torna olacak
ben bunları taş gibi yapıp satmayıda bilirim ama allah korusun hepimiz kuluz benım yapacagım en küçük hata satın alan ınsanın canına mal olur diye yapmıyorum , yoksa tezgahı ayarlayıp günde 1600 tane üreterek 100 takım yapar takımınıda 50 tl den satar köşeyi dönerim ama insan hayatı parayla ölçülebilecek bişey değil onun için yapmıyorum __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
aftermarket sağlam bijon ne alabiliriz?
__________________________________ Parça beklemek kaderim... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
1600 de 1 beni yaz. Liste başı olmassam almam ama
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
satan yok alanı seveyim kanka
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
d1 spec kullanıyorum haftada 7 gün arabanın üstündeyim virajda yapıyorum makasta ama daha şimdiye kadar sıkıntı olmadı.bu konudan sonra kıllandım hafta sonu çıkartıyorum
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 23:08 ::::

bunlar normal bijonlardan biraz daha yumuşak sanki malzemesi rıdvanınkini tabancayla sıkmışlar bijon anahtarıyla açarken anası ağladı 4 tanesinin