|
|
#1 | |||
![]() |
arkaslar kendıme su an spor atarlı bı arac bakıorum ve cebımdekı nakıte gore su an bu 3 arac aklımda ama bı 106 veya vts arac kullancaları cok sorunlu old ve yakıt olayınında cok fazla old soyluyolar aklıma tek yatan clıo rs ama hıc kulanmadım ve bınmedıgım bı arac nasıl yurur sorunlumudur sorunsuzmudr bı bılgım yok yakıt ve parca sıkıntısı ne durumdadır bana yardımcı olursanız sevnırım veya bunları yanı sıra farklı ne arac olabılır
![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Vts2 al old değil bence gayet yakışıklı ve gideri var..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Polo-Meggy
|
clio rs iyidir baya da az yakar basmana kullanmana göre değişir yakıt konusu madem atarlı araç arıyosun giderine katlanacaksın bol atarlı tutarlı geceler
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
yorumlarınız ıcın tsk ler ark lar bırde ben esk yasıorum ve daha esk pıyasasına clıo rs gırmedı heryer 106 ve vts doldu rs on planda anlıcanız ama ıste tam bır bılgı ıstorum bu aracla ılgılı
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: peugeot 306 gti-6
|
106 ve vts rs ile aynı kategorıde değiller fıyat olarakta aynı sekılde paran varsa rs al
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Dolu bi VTS alabilirsin ...Atarında giderinde çok olur
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ya bakıorum gtı bınen rs al dıo rs bınen gtı al dıo
![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Evet fanatiklik yapmıyoruz en azından
Clio Rs i tıpalamalık veya 2-3 ay sonraya satmalık dağıtmalık bir araç olarak görmemek lazım Bugüne kadar gördükki ucuz paralara alınıp 1-2 ay anası ağlatılıp sonra arabayı dağınık satanlar gördük ... O sebeple en güzeli VTS
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Bravo
|
ben olsam vts düşünmezdim. yakışıklı olsun diosan 106gti al yürüsün diosan rs al
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
rs iyidir
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
İlanlarda temiz Rs ler var bu ara bak al birinden birini ama dikkatli kullan gençsin atar gider yapacam derken başına iş açma
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
rs parca olayı falan nasıl 1,6 sportlarla falan aynımı
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
RS Parçaları serviste veya bulmak istediğin zaman hiç bir zaman sıkıntı olmaz
Hertürlü parçada bulabilirim sana lazım olduğunda 1.6 sportlarlan parçalarının alakası yok zaten |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: civic
|
106 vts sorun çıkartmaz,, bakmazsan üzer sadece..
ayrıca 106 vts 1.6 araç içerisinde çoğu araçtan az yakar.. bu üçü arasında hızlı olsun diyorsan tabiki rs almalısın ama 106 diğer 2 arabayıda görüntü olarak bozar. __________________________________ . |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ------------------- saxo vts blue (02) accord 2.4 blue (05)
|
hangisinin yorulmamışını bulursan (tabi bulabilirsen) onu al...
gti ve vts in yakıtının fazla olduğunu söyleyenler rs in 5lt yaktığınımı düşünüyor acaba? yakıt dert olacaksa hiç bulaşma... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Hep söylerim o paralara RS harika araç. Şunu yapıcaksın. İçine biniceksin. Direksiyona oturacaksın. Arabayı çalıştırma. Sağına soluna bak içine bak etrafı kolaçan et. Direksiyonunu tut. Koltukta ileri geri yap. Evet burada yaşayabilirim buna katlanabilirim dersen hemen al bir tane güzel RS. Ama yok benim gibi bunun içi ne böyle dersen başka araç bak. Yaşınıda göz önüne alınca sen biraz daha performans ağırlıklı düşünüyorsundur. O yüzden RS.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
eet onceden ılk arabam clıo du 1,4 clıom vardı ve cok sevıodum sadece koltuk bıraz rahtsızdı uzun yolda ama rs de bunu cozmusler snırım ole bı sıkıntıda yok yakıt dıgınce bazı aksamları ve hafta sonu bınmek ıcın arıorum ole bı arac onun ıcınde yakıt pek onemlı dıgıl perfonmsn on planda temız ve uygun fyatlarda rs varsa bıldıgınız arkaslar paylasırsanız sevnırım
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Ankarada iki tane var satılıkta bu siteye üyeler .. CUB ve brutal nikleri ikisininde arabası iyidir..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |