sağ üstten gizlilik ayarlarını seç
ekranın en üstünde " Facebook'ta Bağlantı Kurma
Arkadaşlarının seni Facebook'ta bulmak için kullanacağı temel bilgileri kontrol et Ayarları Gör "
yazıyor
ayarları gör yazan yazıyı tıkla orda seçeneklerden değiştir.
Printable View
Ciddi bir Kaşar cephaneliği
beni de babam eklemiş 2 aydır ne reddedebiliyorum ne kabul edebiliyorum. gizlilik işini birine yaptırmam lazım öyle kabul edicem. alkollü sigaralı fotoğrafları kaldırıyım desem foto kalmıyo zaten
benim yoktu arkadaşım zorladı gel açalım bak eski arkadaşlarını falan bulursun dedi:D güzel paylaşımlar oluyor onlara bakıyorum :)
İşe yaramıştı gerçekten ama düzenli manita olayına girdik 300tane arkadaşım var kız arkadaşımın sayesinde hepsi erkek birisi arkadaş listeme baksana beni gay zannedecek bu arkadaşlarımı nasıl gizliyorum yaw :D :D
Facebok bir başlarken keyifli oluyor birde iptal ederken :D
Boş zamanlarda kitap okumayı yeylerim ailem ile vakit geçirmeyi yeylerim bana göre ciddi anlamda gereksiz bir icad ...
1 seneden fazla oldu kapatalı.İyiki de kapatmışım.Bağımlılık yapıyor.
üniversite bitsin askerlik bitsin ciddi bir işte çalışmaya başlayım bende kapatıcam. ama şuan güzel makaranın döndüğü bi yer :D
kullanmasını bilirse insan faydalı.
fakat ben üye falan değilim.
bazıları harbi saçmalıyo ama.
herşeyde paylaşılmazki...
eskilerden görüşmek istediklerimle zaten telden, msneden görüşüyorum.
zaten bizi eskiler tanır... :D
boş kalan vakitleri geçirmek için uygun ortam ama bizim insanlarımızın heralde her daim boş vakti var ki facebookdan çıkmıyor. her aile bireyinin bir adet hesabı var hatta kiminin iki tane. sosyalleşme adı altında insanları asosyalliğe itiyor bence facebook. sosyallik sadece bilgisayar başında o ne yapmış bu nereye gitmiş takip etmekle komik video izlemekle olmaz bence.
bir de işin şu önemli noktası var ki ilkokula giden çocukların dahi hesabı var. yaşanan çocuk istismarlarının %80ini facebook aracılığıyla gerçekleşiyormuş. facebook kullanım yaşı 18 olmalı..
Facebook nedir gavur adetimi ? Haha. :)
Önceden hiç meraklı değildim kız arkadaşım olduğunda sadece arabaya albüm yapmıştım foto ekliyordum şimdi nette olduğumda yayındayken telefondan falan giriyorum uyuşturucu gibi valla zaman geçiriyor güzelcene :D
fecebook işte beleş msj hakkı :D
Facete kızlar teklif ediyomuş diyorlar, doğrumu :d :d
Abi devrede ortak arkadaşlar fazlaysa ya da kızla bir yerde karşılaşıpta konuşma imkanın olmadıysa facebook bu yüzden iyi,yoksa zaten önüne geleni ekleyip mesaj atamıyorsun artık bildigim kadarıyla,cezalandırıyorlar öylelerini 30 gün falan engelleniyor tanımadıgın insanlara ekleme talebi yollaman ve mesaj atman diye biliyorum :)
bide şöyle bişey var bi bakıyosun 15 ortak arkadaş.. e illaki bi yerden diye yapıştırıyosun :D ben taktiksel olarak ekleyip hiçbişey yapmamayı tercih ediyorum muhabbet açılıcaksa açılıyo zaten ;) hem de güven kazanılıyo böylece "hekesi ekleyip ekleyip asılan" olmuyosun
Herkesi ekleyip ekleyip olmuyo abi işler zaten. sevgilisi vs olanlar var bakıyoruz 30-35Tane ortak arkadaş ekliyoruz. kabul ediyo facede sohbet sayfasında ilk slm yazıyosun zaten ilk yazışta eğer kimsin veya niye ekledin diye bir cevap gelirse umutsuz vaka ama slm,mrb ve sonunda güzel bir gülme işareti olursa şunun gibi :) bu iş bitmiştir :D
Nasıl kullandığına bağlı, Yerine göre iyi birşey canın sıkılıyor giriyorsun video cart curt..Ama bazen en büyük kavgaların sebebi de denilebilir.Artık boşanma davalarında bile facebookta ki fotoğraflar gerekçe gösterilebiliyor.
Düşüncelerinizi Alalım Facebook Günceliii :))
Allah kahretsin ne diyelim ki duyguların çokça dışa vurdugu acayip saçma sapan bişey :D
gavur icadı :D
Hocam.com
üniversite ögrencileri bilir elbet ,facebook yanında tırt kalır
Hocam.com'da buluşalım pampişler
:D
Eğer Sevgilin varsa ve geçmişin karanlık ise Facebook'unu bir an önce silmelisin.Değilse Facebook'un Olur Sevgilin Olmaz:)
Ama sevgilin yoksa ve arayısın ıcındeysende abaza gıbı olursun
Ama yok bnm ısım olmaz facekolık degılımdır dıyorsan amenna:)
kredi kartı gibi bişe
Orijinal profilim hariç,150 tane facebook adresim vardı şimdi 20 tane filan kaldı.1000'e yakın mail adresi var hepsine açmayı düşünüyorum :)
Oldukça aktif kullanıyorum, arkadaşlarımla iletişimde kalmama olanak sağlyo bence çok başarılı.
Bununla birlikte çok fazla arkadaşlar arası organizasyon yaptığımdan bu konuda süper tüm detayları ekleyip event açabiliyorum.
Ama yüzünü bile görmediğim arkadaşların sırf ortak arkadaş var diye eklemelerinden bööööö geldi artık :)
Bir yaşam sidili.:D
genellikle milletin eş-dost akraba buluruz niyeti ile açtığı sonrasında hatun aramaktan başka bişiy yapmadığı sosyal paylaşımdan çok kişisel yaklaşım sitesi olma yolunda ilerleyen site
kocası tarafından aldatıldığını ve bu konudaki detayları facebooktaki profilinde basın açıklaması havasında paylaşan insan evladını gözümle gördüm