|
|
#1 | |||
![]() |
ttnetten hiç memnun degilim hem hızından hem baglantısından hiçbişeyinden memnun degilim önerebilceginiz neler var ? acaba
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: akbil
|
musterı hızmetlerını arayıp once sıkayetı dıle geıtrın,ıllakı kaale alıp gerı donus/yada duzeltme yoluna gıdıceklerdır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Harun ttnet derdini çözemezse kabloneti tavsiye edebilirim
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ef
|
arama butonunu kullanmanızı önerebilirim
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
bakalım onuda bir araştırıyım |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
biri adsl geçtim suanlık memnunum valla hızıda bizim orda 1mbit daha fazla verdi olcumde
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
onuda denedimde insanlar ne kullanıyor nelerden memnun bunları bilmek daha mantıklı ya sence ? |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: espri
|
superonline fiber optik...gerçi artık internette kalmıyacak
bugün facebook için ilk uyarı geldi recepten ne çirkin bir site teknoloji diye tasvip etmiyor.. bence super online bak son zamanlar için eğer o bölgede varsa .
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
kız arkadaşımda ona geçti baglantı vs herşey gayet iyi modem falanda gönderiyorlar geçmeyi bende düşünmeye başladım yada bu kablolu net mi bişeyler varmış heralde bilmiyorm birazcık araştırma yapıp degiştirmem lazım yoksa saçlarım beyazlıycak
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
aynen modemde geldi kablosuz prelli marka
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
yaw işin yok mu arkadaş açmak istedim açtım zaten işim başımdan aşkın cıldırmışım gözünü seviyim sana sardırma akşam akşam
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
teşekkr ederm bakıcagm onada valla ben kurdum onun internetinide dikkatimi çekmedi degil atarlı tam gazcı modemi heheheheh |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Altyapı aynı olduktan sonra TTNET'e devam derim hiç olmassa etinden sütünden faydalanın Tivibu v.b servisler ama bulundugunuz yerde Fiberoptik altyapı varsa hiç düşünmeden geçin 10Megabit aylık 49TL ve adil kullanım hakkı diye bir sacmalıkta yok
Turkcell Superonline : Fiber İnternet |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: R Line..
|
kocnet e geçtim tt den çok memnunum, aylardır 1 kere bile call center ı aramam gerekmedi. kota aşımındada hızım düşmedi
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
Koltugunu tehlikeye sokucak tek tehdit herif ezicek interneti gozune kestirdi ... __________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
sabah reklamlarda gördüm superonline 20 magabit 12 boyunca 9,99 diye bişler diyordu.
edit: linki buldum Turkcell Superonline : Fiber İnternete Merhaba 12 Ay 9,99 TL'ye 20 Mbps internet! Telefona sabit ücret ödemek yok ADSL'den 20 kat daha hızlı internet Üstelik numarasını taşıyana her yöne 300 dakika da hediye! Kurulum Modem Ücretsiz |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Ben geçen hafta 5mbps'lik uydunete geçtim. Şimdilik bi kopma yada hızında bi problem yok
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:34 ::::

bugün facebook için ilk uyarı geldi recepten ne çirkin bir site teknoloji diye tasvip etmiyor.. bence super online bak son zamanlar için eğer o bölgede varsa .