Düzeltmeye çalışıyorum arkadaşlar.
Printable View
Düzeltmeye çalışıyorum arkadaşlar.
Facebook olmasada olur,madem techturkey olarak bir şeyler yapılacak facebook'a fazla ihtiyaç yok.Buradan haberleşebiliriz.İsteyen telefon numarasını vs. verebilir
Arkadaşlar facebooktaki guruba erişebilirsiniz.Herkesin yardımını bekliyorum.
@StiFLeR
Bir buluşma yapabiliriz.Yada isteyen verdiğim adrese karşı ödemeli olarak yollayabilir.
eşyarı ayarladım komşulara da haber verdim onlar da ayarlayacak bu hafta için hepsini size kargolarım.
benim okulumdaki ogrencilere kiyafet lazim ben biraz buldum ama giymefigniz varsa ortaokul ilkokul ayakkabi olur cunku cogunun ayakkabisi yok corapsiz yalinayak geliyorlar
çocuk kıyafeti de topluyorum onları size yollarım
haberleşiriz
Çok teşekkür ederim.Yardımlarınızı bekliyorum.
Tebrik ederim ne güzel insanlar var hala.
Güncel
https://www.facebook.com/event.php?eid=144836182256341
Ahmet BALÇIKLI
0507 703 97 75
TÜRSAB Türkiye Seyahat Acentaları Birliği
Adres: Dikilitaş, Aşıkkerem Sokak No:42 Beşiktaş 34349 İstanbul Türkiye | Tel: 0212 259 84 04 | Faks: 0212 236 39 79
Ben de bir torba hazırladım.Yarın kargolayacağım inşallah.:)
izmir mevlana mahallesindeki okulumada destek vereblirsiniz bende fotolari ceker koyarim gariban cocuklar hep
Yarın ne var ne yok toparlayacağım. Akşam saati beşiktaşta işim var aracıma nekadarı sığarsa getirip elden teslim ederim.
bir kaç kişiden daha bekliyorum hepsini bir kargolayacağım ..
bilginize
Ben yardımcı olabilirim bu kıyafetlerini alınıp gönderilmesi konusunda. Doğudaki çocuklara yardım yapılıyor düzenli olarak LIONS klubu tarafından
Lionsun ağı geniş olduğu için bence ilk etapda sitedeki arkadaşlara yardımcı olalım
Lionsa yardım gönderen çoktur zaten
Ne kadar ihtiyacı olan insan varmış daha önce hiç böyle birşey soruşturmadığım için başıma gelmemişti ama inanın çevremdeki insanlardan bile yardım isterken buradada bir o kadar ihtiyacı olan insan çıktı durumlar çok kötü öncelik olarak izmir üçkuyular,poligon,esentepe civarında bende sizin sayenizde bir çalışma başlattım yeterli sayıda genç arkadaşlarımızı mutlu edebilirsek ne mutlu bize eğerki topladıklarımızdan kalan olursa yolluyacağım size ve ayrıyetten bir öncelik sağladıgınız için tekrar teşekkür ederim.