Çok sagol makbule geçti valla.
Printable View
Volkswagen Polo 1.4 Comfortline 2005 Model 22.500 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk arkadaşlar kussura bakmayın konunuzu böleceğim ama yeni konu açmayım dedim bu pololar hakkındaki görüşleriniz nedir ? 21 21.500 civarı bu model polo bakıyoruz çift farklılar cok uyuz duruyor varsa eşinizde dostunuzda önerebileceğiniz lpgli manuel polo arıyoruz
Aynı motora sahip makyajsız kasa arabam Lpg de 19-20 kuruş arası yakıyor. Şu anki yakıt fiyatlarına göre çok iyi bir değer :) Benzinde kullanma cesareti gösteremiyorum şu anki litre fiyatlarıyla, o yüzden güncel yakışını bilmiyorum. Highline benim arabadan biraz daha ağır 2-3 kuruş farkeder herhalde yakıtı. Gidişi 1.4 arabaya göre çok iyi, şanzımanı sportline ile aynı ise kısa bir orana sahiptir. Filtre sesi güzeldir. Kronik sorunu boğaz kelebeği kirlenmesi, başka ciddi bir problemi yok. Alırken her arabada dikkat etmeniz gereken şeylere dikkat edin, rolantide çalışırken devirin sabit olmasına dikkat edin, boğaz kelebeği arızası verebiliyorlar maalesef.
Eski Polo Sportline'nımın tadi hala damağımda. Mükemmel bir araçtı. Keyifle kullanmıştım.
Sonerim butun istikametler kastamonu yu gosteriyor sanki :)
Soner pm attim ama buradan da yazayim...Elemanin yazdiklarini copy + paste yapiyorum :)
Baktım Yusufcum
en son 2009 7. ayda
55 bin km de tampon boyanacak diye gitmiş
8 kere periyodik bakım yapılmış
2005 yılında kayışlar değişmiş ( tekrar değişmesi gerekli)
araç 100 HP 6n2 Highline
Bir kaç boyanan yeri var sanırım
servis girişleri 16 sefer
pert kaydı yok
bende 2001 model vardı 2 sene kadar kullandım. güzel araç tabi ben biraz şanssızdım 2 kere motor yaptırdım. aldığımda motor ile şanzıman bağlantısının oradan çatlakmış, blok değiştim.
yapıldı 1 sene sonra yola çıktım. gidişi harikaydı, 160-185 km arası hızla giderken yaklaşık 120-150 km sonra kol çıkardı :D:D ve bende veda ettim araca. :heyoo:
söylediğiniz problemler içinde sadece kapı kollarındaki soyulma vardı. başka hiç bir problem yaşamadım
ama güzel bir araç :icon_tup:
konuyu hortlattım kusura bakmayın bende 6n2 hıghlıne var egsoz yaptırmak ıstıyorum onerılerınız nelerdır sılencer taktırmak ıstıyorum bırde araba leylek gıbı yay ne onerırsınız
Yay pıyasada mevcut zaten amortısorler ıyı cok fazla sarsmaz egzoz konusu komple sıstem yaptırısan arıza ısıgın yanar ve sesorler ıptal olur ama sadece kat ıptalı ve son susturucu ısını gorur kat olan kısma yalancı kat takarsan ısıkta yanmayabılır