|
|
#1 | |||
![]() |
Sorum şu abilerim,yaşıtlarım
gittim kiraladım bir araç punto mishal Allh korusun oldu diyelim bu arabayı perte çıkardım arabanın toplam ücretini bendemi çıkarıyorlar? ayrıca kaza yaparsam araç perte çıkmadı o zaman ne oluyor? hiç kiralamadım bilmiyorum anlatın lütfen.
Son Düzenleyen bilalMW; 14-05-2011 01:58. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Red Astra J
|
Perte çıkınca olandan pek bi bilgim yok ama ,
Kaza yapınca arabada kasko varsaki çoğunda var arabanın tamirde yattığı gün parasını veriyosun misal 5 günse günlüğü 50 den 250 tl veriyosun ama kasko yoksa sen yaptırıyosun hasarı ... Kiralamayı düşünüyosun kesinlikle güvenilir ve isim yapmış yerlerden kirala yoksa hiç hoş olmayan olaylarla karşılaşırsın ... Arkadaştan tampondaki çizik için 200 tl almışlardı __________________________________ I ♥ My Astra |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: Daha zamanı var.
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
biz kiralamıştık lanet olsun asla kiralamam ordan bir daha.Çakal hepsi .Soymaya bakıyolar adamı.Tamponu çizmişler gece park ederken 250 lira aldı bizden.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus
|
Sakın boş senete falan da imza atma.. Bazı küçük araç kiralama şirketleri bunu yapabiliyor..
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: yok
|
uzun lafın kısası emanet malın canı bılmem neresınde olur derler __________________________________ 205 GTİ 16 V 1.9 Megasqurıet 1. 2. 3.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |