|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Z-51 CORVETTE C6+BMW X5+AUDİ A6
|
antepli bir kebapçinin reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır. ....
diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte türk delikanlılarının ve genelde de türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve türkleri çinliler, japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir. icabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi? iç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın vita yağının kolestrol yaptığı palavradır. kolestrol, kebapları yedikten sonra iki şise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur. sakın bu oyuna düşmeyin. feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir. ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir. ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan çin mutfağı diye birşey yoktur.. bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. sakın kanmayın, sakın yemeyin. helal değildir! siz kebap, ciğer kavurma,nohutlu dürüm, beyran ve mis gibi fistikli baklava yeyin. unutmayın su uyur, düşman uyumaz! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: jazz
|
olsada yesek gerçekden..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: civic
|
iyi diyor doğru diyorda mesela ben 120 kiloydum çok rahatsızdım bunu bile bile kebap nasıl yiyeyim 5 kilo verdim daha mutluyum kebap yemediğim için
kaldı 15kilom zayıf olana afiyetler olsun
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
ağzına sağlık hemşerimin
Erol abinin dediği gibi olsa da yesek..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ===k20===
|
marifet yemekte degil eritmekte bence
önceden her işe koşturulurdu şimdi tüm işler masa başında bitiyor haliyle yedigimizi eritemiyoruz. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: -
|
Alayına gider!
Kebap yemeyen sağlıksızdır yiyen değil ![]() Yiyenden değil yemeyenden korkacaksın ![]() Memlekette her tarafta fakiri zengini en az bir gün mangalı yakar eriyip uçup gitmeliydik her yanımız kebapçı , lahmacuncu vs.
__________________________________ 39'uncu P. Tümeni 49. Alay 1. P. Taburu Güzelyurt/Kıbrıs |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: -
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: --
|
Kapitalist pez..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 05'Accent
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Polo-Meggy
|
bu konu da donas konusuna görecek yakında yapmayın etmeyin
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Hey agzına sağlık yaa.Cok güzel söylemiş gercekten ama bicok sey eskisi gibi değil ama ne yesek biyerimize dokunuyo.,küçük bir örnek vereyim;dolapta küçüçük bir domates vardı inanırmısınız 3 günde o domates 2katı büyüklüğünde olmuş hormondan.Durum böyleykende hergün bi kanser hergün bi obezite.
şşşşş yanlış olmasın ![]()
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
vallahi helal olsun ağzına sağlık.ne diyeti kardeşim metabolizma meselesi bazı insanlara su içse yarıyor
ben emre gecüyle yarışırım yani öyle iştahlıyım ama kg standart aga 85 maksimum.ben bunları şirkette diyet yapanlarada hep söylerim can boğazdan gelir yiyin
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: NoN
|
haftada 1 güzel gider hergün hergün oldumu bozar adamı
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
![]() Olsada yesek
__________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: vw fsi
|
İşte asıl sebep __________________________________ x sorunsalı |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 98' astra - 05' astra cdtı
|
nasılda karnım açıktı bunlar yapılırmı beeee
resimlere bakmıom cok acıktım cünkü bu ne yahuu böle yeyin yemeğinizi bakın dalganıza
__________________________________ geLsin hayat biLdiği gibi....... Rpm Race Events...... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
yıllarca bu memelkette işnsanlara tereyagı saglıksız diye margarini dayadılar
ne oldu tereyagı cok saglıklı oldu yıllarca yumurtanın sarısı kolostrol yapar dediler ne oldu ayyuka cıktı vs vs adam cok dogru yazmış daha öncede okumuştum takdir ediyorum ve destekliyorum __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: cupra
|
eyi bi eşgili ufak köfte olsada yesek
![]()
__________________________________ Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|