|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
Merhaba,
Kuzenim Tübitak Gebze kampüsüne başvurmuştu iş için. Görüşmeye çağırmışlar, ilk görüşme olumlu geçmiş. Belli projelerde öncelikli olarak sözleşmeli olarak işe alacaklarmış, performansa göre kadrolu yapabilirlermiş. Ücret konusunda ne beklemeli, ne talep edebilir? Kuzen doktoralı elektronik mühendisi. Burada çalışan arkadaş var mı ücret konusunda yardımcı olabilecek mi? __________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: -
|
en az 2000 lira beklenir. (başlangıç için tabi)
tübitakta bi uzmanlığa 2000-2500 arası öngörüyolar. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
ben dolaylı yönden tübitak'ta çalışıyorum . benzer sektörlerde de çalışan çok yakın arkadaşlarım var .
okuldan yeni mezun olduysa eğer çok yüksek rakamlar beklememek gerekiyor. şöyle söyleyeyim 4 yıllık saha tecrübesi olan yüksek elektrik mühendisi bir arkadaşım elektrik alanında dünya lideri alman bir firmaya ( isim vermeyeyim dire , anlaşılmıştır ) 4000TL ile girdi Project Management bölümüne. bende özel sektörde çalışıyorum mekatronik mezunuyum , enerji otomasyonu sektöründe 4 yıldır çalışıyorum , ortalama 2 yıllık bir mühendisin maaşı 2500TL civarıdır. mezuniyetten ziyade tecrübe bu tarz büyük firmalarda daha etkili oluyor |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
rakamları yıllık brut olarak tartısmak artı olarak yıl sonu jestiyon varmı yokmu yazmak mantıklı.
kuzenin yaşı kaç tecrube nedir birde biraz sofumudur ? |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
birde bakan filan tanıdık varmı gercekten girmek zor ve kesinlikle elit bir yer bilginiz olsun.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
![]() bakın oda çok önemli bu kurum için. eğer inancı kuvvetli, dindar biriyse bu kurum karakterine uymaz. +işe alınmaz zaten.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Eğer MAM sa kuzeninizin girmeye çalıştığı , abimin de dediği gibi orası seçilmiş bölge
ben teknoloji geliştirmede çalışyorum şu anda yurtdışındayım ama tr ye geldiğim zaman yardımcı olabilirim eğer gerekirse...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
valla ben tübitakı tam tersi biliyorum.
yayınlarında ve incelemelerinde evrim teorisi baz alınır. maddeye bakışları materyalist temel üzerinedir falan... bu yüzden hiç ilgili değilim yayınlarına. hükümet orayada el attıysa son zamanlarda bilemem tabi.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
biliyorum ama ben başka birşeyden bahsediyorum.
yökde başbakanlığa bağlı ama... ![]() anlatabildim umarım. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
Kuzen USA'da mastır-doktora yaparken IBM'de çalıştı (sanırım 3-4 yıl), buraya geldi İTÜ teknokent içindeki Hitite elektronik firmasında 2.5 yıl çalıştı.
Tecrübesi var yani. Sofuluk ise ortada diyelim, ne çok kuvvetli ne çok az. Ortada .
__________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
çalıştığı yerler vs iyi bence ben olsam 2500 gibi maaşa evet demem ki eğer işten anlıyorsa hakikaten çok daha fazlasını verirler zaten
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Twin Turbo '09
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
bu şartlar altında 3500-4000 den aşşağıya ben çalışmazdım . bu kadar tecrübeyle neden tübitak? özel sektörde çok daha iyi paralar kazanabilir bence
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
ben 4 senedir TUBİTAK Uzay Teknolojieri Araştırma Enstitüsünde çalışıyrum. eğitim ve deneyim durumuna göre kadro alması büyük ihtimal maaşı ise aylk net 4000-4500tl civarı olacakrtır
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Pejo
|
Doktora ve 6.5 yıl tecrube en az kıdemli uzmana denk gelir ki savunma sanayiinde yeni girenler 3000Tl alıyorken 5000'den az almamalı bence.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
+ mam dakiler yıl sonu toplu para alıyorlar mam kampusteki kreş sanırım dısarıda olsa aylık min. 2000 tl eder orada calısan bayanlara ucretsiz erkeklere 500 tl sadece .
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |