Güzel bilgi oldu bu . Bi araştırayım ben
Printable View
bizede denizlide ceza kesilmiş hayatımızda orada bile bulunmadık ama s.. s. ödedik
fotoğraf olmadığına göre itiraz edebilirsiniz :)
sana gelen kağıdı alıyorsun dos doğru fatih sultan mehmet köprü ogs merkezine gidiyorsun derdini anlatıyorsun adam ordan hemen resimleri çıkartıyor
bizim bir yakınımızın aracı giresunda durur hep 34 plaka 131 murat ogs kaçak geçiş ceza gelmiş gittik şubeye resimleri çıkardılar aynı plaka X5 geçmiş şimdi o arabayı arıyorlar ikiz yapmışlar bizim hacı muroyu :D
bizim 2007 de gece kesilmiş 2 tane cezamız vardı bide eski sahibinden olan cezalar felan vardı noter kağıtlarını alıp köprünün ordakı yere gittik eski sahibindeki cezalarla birlikte 2007 dekileride sildiler bi gidip itiraz etmende fayda var bence
Konu sonuçlanalı bikaç gün oldu, şimdi aklıma gelmişken sizlede paylaşayım sonucu..
Mail yoluyla resimleri istedim ve cezamı incelemeye aldılar. 1-2 gün içinde cevap verdiler ve incelemeler sonucu düzenleme yapmışlar ve cezayı iptal ettiler..
cezaya itiraz dilekçesi yazın verin. resim yoksa tahsil edemiyorlar iptal ediliyor. eğer geçmişseniz fotoğrafı verirler size.
bol17@kgm.gov.tr
Ben burdan bilgi almıştım sende bi mail at mesai saatleri içinde cevap veriyorlar ama genelde madur olmuyorsun ödeme yani cezayı hakkını ara az para değil 70-80 tl
cezalı borc nereye yatırılıyor
benim 2 sene öncesine ait 5 tane kaçak geçişim vardı
şimdi siteden kontrol ettim hepsi silinmiş,sanırım bu çıkan yasa dahilinde sildiler...
benim aracında eski sahibinden kalma 2 tane kaçak ogs geçiş cezası vardı az önce baktım silinmiş :D
valla ben ilk sayfayı okudum sonra vaktim dardı direkt cevabı yazdım :D