User Tag List

Sonuçlar: KİM ŞAMPİYON OLUR ?

Katılımcı sayısı
241. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • FENERBAHÇE

140 58.09%
  • TRABZONSPOR

101 41.91%
Sayfa 11/14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
264 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: kim şampiyon olur ?

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    17 takım takımını satıyorsa ( ki bunlar içerisinde 4 büyükler diye adlandırdıklarımız da var ) bunların illaki bi alıcısı çıkacaktır.. maç yaptığımız takımlar trabzon diye bağırırken sıkıntı yok ? ama buca maçında santradan yürüyüp gole giderken defans yere yatıp kafayla topu çıkarmaya çalışınca güzel

bunca fenerbahçe düşmanına ithafen volkan demirelin bir lafını söylemek isterim ki ;

VOLKAN DEMREL BZ BZE YETERZ HELAL SANA VOLKAN | Facebook Video indir | Video izle | Video Payla | Dinle
    iyi hoş demişsinde yere yatıp kafayla topu çıkarmak falan çok subjektif yaklaşımlar bunlar, eğer o olay şike ise fenerbahçenin eskişehirspora attığı gol şikenin daniskası... böyle ucuz şeyler düşünüp kendinizi boş yere sıkmayın germeyin... buca şu son haftalarda değilde ligin ortasında ts ve fb ile karşılaşmış olsa iki takımda minimum 5 farkla kazanırdı maçı olay tamamen stresle alakalı... buca yada eskişehir maçları satsaydı giderdi 3-4 farklı yenilirdi kimsede sormazdı bu takımlar nasıl yendi diye... ortamı germeye en önemlisi kendinizi germenize hiç ama hiç gerek yok...

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Adamlar paraları götürüyor siz burda birbirinizi yiyorsunuz

VoodooRush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okumadım konuyu, okumaya gerek de yok zaten. Az çok belli ne olduğu. Bu ne FENERASYON'dur ki kaç başkan kaç kadro değişti, hep satın alıyoruz her şeyi. Son 10 senede kaç şampiyonluk kaçırdı Fenerbahçe? Kaç tane kupa finali kaybetti? Kaç kupa finalini hakem hatasıyla kaybetti. Bi izleyin sonra yorum yapın insaf biraz.

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arif volkan biz bize yeteriz diyor.bizim kimse şampiyonluğumuzu istemiyor dedi

peki sordunuzmu hiç kendinize neden sevilmiyor fenerbahçe neden kimse istemiyor fenerin şampiyonluğunu biraz özeleştiri yapın o zaman

şöyle düşün 18 kişiyiz ve beni kimse sevmiyor neden acaba allah allah.ya 1-2 kişi sevmese sorun bunlarda ben diğerleriyle gayet iyiyim derim ama kimse beni sevmiyorsa sorun bendedir
    barnak bassam olurmu ?

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu pazar turumuzu atıyoruz inş Fenerbahçe
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FB anti ptaik olabilir bundan sevilmiyor olabilir ama sevilmemesini ana nedeni

Açık ara TR deki tüm klüplerden önde olması . GS devlet e ağladı stad ı kaptı , BJK sözde Nisan ın ilk haftasında kazmayı vuracaklardı hala ses yok biz ise Kadıköy e 10 sene önce kendi imkamlarımızla diktk stadı.

Kurumsallaşma , alt yapı , finansal yapı olarak TR de herkesden öndeyiz bu yüzdende sevilmiyoruz.

Hea GS lisi TS lisi BJK lisi bizi sevmiyor Volkan'ın dediği gibi kimin umrumda ? Geçen BJK kupayı aldı GS liler TS liler FB ye gönderme yapıyor hepsi birlik olmuş , biz TEK iz fark burda işte.
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arif volkan biz bize yeteriz diyor.bizim kimse şampiyonluğumuzu istemiyor dedi

peki sordunuzmu hiç kendinize neden sevilmiyor fenerbahçe neden kimse istemiyor fenerin şampiyonluğunu biraz özeleştiri yapın o zaman

şöyle düşün 18 kişiyiz ve beni kimse sevmiyor neden acaba allah allah.ya 1-2 kişi sevmese sorun bunlarda ben diğerleriyle gayet iyiyim derim ama kimse beni sevmiyorsa sorun bendedir
    ahmed reiz 18 kişiyiz bizi kimse sevmiyor diye bir tabir yok biz bize yeteriz dediği rakam milyonlar zorla göz kırptırıyon adama 1-2 kişi sevmesin yani sikinti yok
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fenerbahçe vurur acımaz kupa stocklarımıza girmiş bulunmaktadır. tüm kulüpler birliğine geçmiş olsun fb hariç diğer tüm takımlar bir olduğu için
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz bizi sevmeyin harbiden. Birbirini seven takımların hali ortada. Kendi kendine yeten takımın hali ortada!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide neden sevilmedigizi düşünün hep diyosunuz ya biz tekiz onlar birlik oluyo diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozaman sana soru seni sevmeyeni sen düşünürmüsün ? kafana takarmısın çokta zikimdemi dersin yoksa tabiki 2. şık o yüzden bu konuyu kapatın biz bize yeteriz fenerbahçe bir cumhuriyet tir herkez giremez
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz zamanlar sovyetler birligide vardı.

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bize her yer trabzon diyorlar ya

bize hepsi trabzon
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1907 - 2007 sene 2011 kendi camiasında bir birlik oluşturup egemenliğini ilan etmiş bir toplum söz konusu bugünün yarını belli olmaz tabiki ama biz bişeyler yapmışız bişeyler başarmışız adını koymuşuz siz ne yaptınız da bizim egemenliğimize dil uzatıyosunuz çok merak ettim
    Dr. Ecu

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ligden artık fena halde midem bulandı,1-2 sayfa önce biri çıkmış şampiyon yine anadoludan çıkcak dio 4 büyükler amerikadan geldi ya o yüzden anadoludan çıksın türkiye burası kardeşim anadolusu avrupasımı var

bende 4 büyüklerden başka takım şampyipn olsun isterim ama kurumsallığıyla
    bütçesiyle,futboluyla yapsın bunu birbirlerine yatarak şampiyonluğa giden takımı hedef alarak değil

geçen sene bursa-bjk güllük gülistanlik ibrahim toraman show bu sene adamlar birbirlerini kesiyolar maç bile oynanamıyor

sporda siyaset köylüm şehirlim olmaz olursa çok açıp izlersniz ntv sporda ahaaa adamlar ne top oynuo beee bizimkilerinde oynadğı topmu die
    Team PAŞAOĞLU

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne cahil cühela adamlar var ya.. okudukça şaşırıyorum.. adam hakemine federasyonuna *** atıyor. diğer taraftan 10 senede 2-3 kaçan şampiyonluk son anlarda, alınamyan kupalar, ligin 2. yarısı kimsenin bileğini bükemediği bir takım 17 / 16 yapmış hala bize *** atıyorlar..

kardeşim benim takımım 2 sefer olduğu gibi bu haftada maçını kaybetse gene 2. olsa kimseyi zikime takmam ben gider paşa paşa maçımı izler, üzülür otururum götümün üstüne..

siz önce kendinize bakın.. biri ligin ortalarında.. biri dünyaları transfer etti halen transfer peşinde hiç bir *** beceremedi *** zoruyla ancak kupayı aldı. birisi çıkmış vekili bilmem nesi tv de 18 yılını milli takıma vermiş topçumuza *** atıyo sonra lafı yiyip oturuyo sunucuya söyleniyo.. siz gidin kendi bokunuzla oynayın boş muhabbet yapmayın.. biz gerçekten fenerliler kendi halimizde TEK başımıza mutlu ve mesud halde takılıyoruz herkes dalgasına baksın..

bizim büyüklüğümüz TEK olmamızdan kaynaklanıyor.. haa inanmam etmem hikaye yapmayın diyen varsa haftaya sivas sonrası gelsin caddeye beraber yiyip içip eğlenelim.

genel olarak üstüne alınmasın kimse.. buraya saçma sapan geik yapıp *** atanlara yazdım ben mesajımı. onlar fazla fazla üstüne alınsınlar
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayri Gülle başkan seçildi de Kadıköy'ü avrupa yakasına mı taşıdı?

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VoodooRush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayri Gülle başkan seçildi de Kadıköy'ü avrupa yakasına mı taşıdı?
    maalesef adamların coğrafya bilgisi kitabın önsözünden ibaret.
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya konuyla alakasi yok ama su lafi duyunca bi tuhaf oluyorum fenerbahce cumhuriyeti? Cumhuriyet icinde cumhuriyet?yanlis anlasilmasin sanirim fenerli olsamda bi tuhaf olurdum cumhuriyetin kelime anlamini bnmi yanlis biliorum...erayin yazdgini okuyunca yine aklima geldi yzym dedim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)