fener bu sene birakmaz sanmiyorum amason dakika kaybeder ve yine kutlama yaparlarsa :D cok egleniriz
Printable View
fener bu sene birakmaz sanmiyorum amason dakika kaybeder ve yine kutlama yaparlarsa :D cok egleniriz
hiç belli olmaz bu sene.
Anketten anlasıldıgı uzere ya bu forumun cogu trabzonlu yada cok fazla fener dusmanı var :)
Fb olmalıı baska yolu yokk
sivasta rıza hoca var beyler,takar celmeyi :D
bu ankete göre trabzon şampiyon olur
trabzon maçındaydım, trabzon 3-0 yaptı fener penaltılarla 3-0 yaptı. stad inlerken, bianda ölüm sessizliğine büründü. ankaragücü 10 kişi kaldı, sonrası belliydi zaten. hakemle alınan maç olmayabilir ama karşı takımla alınan bi maç olabilir dimi? tabi kimsenin günahını almamak lazım ama fener bu saatten sonra işi garantilemiştir. o iş bitti yani :)
trabzon çok önceden verdi şampiyonluğu bianda havaya girerek. tabiyki trabzonsporluyum olmasını çok isterdim ama şampiyon belli fenerbahçe =)
bu ankettede şike var.baksanıza anket oran uzantısının renklerıne:D
benim için önemli değil tabi bi barcelonalı olarak.
yalnız ikinci yarıdaki performansıyla fenerbahçe haketti bu yıl. :)
Malesef Fenerbahçe :)
Fener bu sene şampiyon olur :)
karşı takımla alınan bir maç olabilir doğru söylüyosun.Melih gökçek (Ankaragücü başkanı) Feneri yenerseniz 2 milyon dolar prim dağıtacağım diyo be siz karşı takımla alınan maçmı diyosunuz.karşı takımla alınan maç hangisidir avea reklamındaki golün aynısını buca maçında alan trabzonspor maçıdır.yerden gelen topa kafayla müdahele edildiğini ben ilk defa o maçta gördüm :D
Von Siz Hepiniz Biz Tek ! [ KFY ] gepostete Videos: sadri şener HER ŞEYE KONUŞACAĞINA BUNA CEVAP VER!! HADİ B... | Facebook